saskia123 13.05.04, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=12508904 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evee1 Re: Ku przemyśleniu 14.05.04, 01:17 O rany!! Wlos mi sie na glowie zjezyl! Odpowiedz Link Zgłoś
izunia6 Re: Ku przemyśleniu 14.05.04, 11:13 Nawiązują do Ocalic Ofelię - ja albo jestem głupia i naiwna, albo ślepa, ale mam dwoje dzieci w tym wieku, znam różnych innych młodych i na prawdę nie spotkałam się z problemem miłości i seksu wśród tych dzieciaków. dziewczyny nadal trzymają się dziewczyn, chłopaków omijają szerokim łukiem, dyskoteki nie wzbudzają żadnych zainteresowań, nikt nie tańczy, a jak już to samemu. Ja ciągle wierzę, że jeśli dzieciakom nie robi się wody z mózgu za pomocą Baru, Wielkiego Brata, idiotycznych pism dla nastolatek, to one potrafią na prawdę normalnie się zachowywać. Czytać książki, interesować się muzyką, filmem. Można na prawdę wytłumaczyć, że szminka i kusa spódniczka to nie jest ich całe życie i że przedstawiają dużo większą wartość, muszą szanować dużo bardziej swoją godność a nie czerpać satysfakcję z tego, że jakiś facet się za nimi obejrzy, albo chłopak pocałuje. Odpowiedz Link Zgłoś