ammasiago 27.12.12, 23:10 zapytało moje dziecko niedawno co byście odpowiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola33333 Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 29.12.12, 23:59 bezpieczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 30.12.12, 11:13 oraz poczucie wspólnoty z innymi ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 30.12.12, 00:01 Dopytała bym : co rozumiesz przez "przezywanie przygody"? Odpowiedz Link Zgłoś
el_elefante Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 02.01.13, 10:34 Doskonałe pytanie. Szkoda go odbijać. Może to, że każda przygoda nas zmienia? Że poznajemy siebie, innych, świat i stajemy się mądrzejsi? Że możemy potem o niej opowiedzieć? Takie pytania są bardzo zaskakujące i zdarza się zapomnieć języka w gębie. Czasami odpowiadam właśnie w stylu: o, to bardzo mądre pytanie, hmmm, niech pomyślę.... To pozwala mi zyskać nieco na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d adrenalina 10.01.13, 00:14 ))) przygoda to cos czego nie da sie zaplanowac..to cos gdzie kryja sie niewiadome za kazdym rogiem...)) np wyjazd do egiptu do hotelu..to nie przygoda...to cos zaplanownego..pewnego..ale juz np jazda po egipcie lokalnymi srodkami transportu, szukanie hotelu na ostatni dzwonek itd...to juz przygoda)) Odpowiedz Link Zgłoś
jotde3 Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 10.01.13, 09:47 ammasiago napisała: > > zapytało moje dziecko niedawno > > co byście odpowiedzieli? by nie kosztowała ona za dużo rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 10.01.13, 11:42 To nie jest pytanie (typu "Kiedy żyły dinozaury", albo "Ile nóg ma pająk") na które dajesz odpowiedź i koniec. To zachęta do rozmowy. Dla każdego coś innego jest ważne w przezywaniu przygody - mnie by interesowało, co jest ważne co o tym myśli ten konkretny dzieciak i czemu o to pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
e_madziq Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 14.01.13, 13:02 nowe doświadczenia, poznanie samego siebie, ekscytacja i zapomnienie o "bożym świecie" Odpowiedz Link Zgłoś
ammasiago Re: "co jest najważniejsze w przeżywaniu przygody 16.02.13, 00:54 haha ostatnio zapytaliśmy go o to.. odpowiedział: WODA Odpowiedz Link Zgłoś