Dodaj do ulubionych

Mata Tinydinner od Kiddopotamusa

14.02.13, 19:23
Już jakiś czas temu był poruszany ten wątek, ale jest już zamknięty, więc ponawiam - czy ktoś wie gdzie kupić tę matę? Szukam jej w necie, ale nigdzie nie mogę znaleźć... A może ktoś już nie potrzebuje i jest w stanie sprzedać swoją?
Obserwuj wątek
    • dagnyy5 Re: Mata Tinydinner od Kiddopotamusa 14.02.13, 20:04
      a może na brytyjskim Amazonie? jak poszukasz produktów z napisem "Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery", to za zakupy od 25 funtów przesyłka jest za darmo do Polski. w podanym linku co prawda ta mata kosztuje ok.10 funtów, ale może znajdziesz coś, co chciałabyś dokupić smile (też musi mieć ten dopisek)
      www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Tiny-Diner-Green/dp/B002B55AC0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1360868198&sr=8-1
    • mrs.t Re: Mata Tinydinner od Kiddopotamusa 15.02.13, 22:24
      moge ci sprowadzic/ wyslac/sprzedac

dam wiecej znac za tydzien, jak bede po feriach.
      • mar.pil Re: Mata Tinydinner od Kiddopotamusa 16.02.13, 07:13
        To będę czekać na info smile Najlepiej mailem (martunia33@wp.pl)
    • kiddo Ebay 10.03.13, 23:41
      Ja kupiłam na tej aukcji, z przesylką wyszło 10 £, wiec chyba do przeżycia smile
      cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111027567921#ht_544wt_689
      Oby tylko paczka nie "zaginęła" na naszej kochanej poczcie...
      • mrs.t Re: Ebay 10.03.13, 23:47
        o szkoda ze nie podrzucilas tego wcześniej , ja juz tej dziewczynie zalatwiam ale najtansza znalazlam za 7, 70
        przesylke jescze sprawdzę na poczcie ale na stronie poczty angielskiej tez mi wyszlo wiecej jiz 2:50!

to super aukcja!
        • kiddo Re: Ebay 11.03.13, 00:19
          Podrzuciłam od razu jak mi się udało namierzyć.. smile Szukalam i nie mogłam sie nadziwić, że nie ma tej maty na żadnej aukcji, dopiero po jakimś czasie sie kapnęlam, że wpisywałam "dinner" zamiast "diner", a to jednak różnica wink
    • kiddo Mam jedną do sprzedania 16.04.13, 22:16
      Moze ktoś reflektuje, kupiłam druga mate na ebay, bo myślałam, że pierwsza już nie dojdzie, a po miesiącu jednak doszła. Mam zatem dwie smile
      Do sprzedania zielona, nowa w pudełku, chce za nią tyle ile zaplaciłam z przesylką, tj. 70 zł + przesyłka. Albo odbiór osobisty (mieszkam w Wwie na Mokotowie).
      • dagnyy5 Re: Mam jedną do sprzedania 17.04.13, 07:56
        a jak się wam ta mata sprawdza?
        • aguacate Re: Mam jedną do sprzedania 17.04.13, 16:46
          Kupilam na amazon.co.uk. Doszla w ciagu tygodnia. Mozna placic zagraniczna karta.
        • kiddo Re: Mam jedną do sprzedania 17.04.13, 22:42
          Korzystamy z niej dopiero od kilku dni, nie byliśmy jeszcze z nią na mieście, ale myśle, że fajnie sie sprawdzi. Na razie używamy jej przy naszym domowym stole, przyssawki trzymają dobrze (tylko powierzchnia musi byc gladka), do rynienki spada większość zgubionych kawałków. Mata fajnie sie składa w zgrabny rulonik.
          • kiddo Mata sprzedana :) n/t 16.05.13, 17:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka