26.01.16, 22:53
Gdzie kupujecie zabawki dla swoich dzieci. Chodzi mi o jakieś niebanalne, fajne zabawki, rozwijające.
Czym bawią sią wasze 1,5 roczne dzieci?
Pozdrawiam
Maria
Obserwuj wątek
    • lasota7878 Re: Zabawki 23.05.16, 11:42
      Mam dwoje dzieci w wieku 2 i 4 lat. Ostatnio kupiliśmy im tekturowy domek - tektoy.pl/domek. Uważam, że była to bardzo dobra decyzja. Dzieci mogą rozwijać swój talent malarski, ponieważ zabawkę można ozdabiać wedle uznania, a format XL daje możliwość wspólnej zabawy ( w domku spokojnie zmieści się dwoje, a nawet troje dzieci).
      Ale oprócz domku są również inne zabawki - ciuchcie, samoloty, baszty, zamki królewskie i rycerskie. Jednym słowem, jest z czego wybierać smile.
    • stwory_z_mchu Re: Zabawki 07.07.16, 22:58
      Ja mam córę 16 mcy.
      Bardzo lubię zabawki z Ikea - wieża z krążków (córa ja sama chętnie układa), matrioszki, wieża z plastikowych kubeczków. Ikea ma dwie ważne zalety - zabawki są tanie i się rzadko psują. No i trzecią - są przemyślane i rzeczywiście odpowiadają na potrzeby rozwojowe.
      Bardzo fajne propozycje są na stronie ladnebebe.pl.
    • jolusia552 Re: Zabawki 22.09.16, 22:07
      Ja dołączę się do pytania. Jednak trochę od innej strony....

Macie może sprawdzone sposoby, aby zdobyć zabawki mniej popularne, które teraz raczej trudno dostać w klasycznych sklepach?

Od kilku dni szukam gry Zdradliwe Drzewo (Creepy Crawly Tree), ale bardzo trudno znaleźć nieużywany model, który nadawałby się na prezent dla chrześnicy...
      www.youtube.com/watch?v=mCdYasBFQqc

Powyżej filmik - dajcie znać jakbyście wpadli na nią gdzieś w sklepie smile
    • jolusia552 Re: Zabawki 16.08.17, 03:22
      Jeżeli nie są to zabawki na prezenty lub specjalne okazje to kupuję używane poprzez olx albo allegro (naprawdę moża zaoszczędzić sporo pięniędzy). Jeżeli chodzi o prezenty to również zazwyczaj wybieram allegro - można tam znależć gry i zabawki z końca serii i kupić je dużo taniej smile

Jeżeli szukasz ciekawych zabawek to zerknij tutaj: carotoys.pl

Są tam recenzje i opisy z filami ciekawych gier dla dzieci - wygląda na to, że użytkownicy również mogą dodawać własne oceny. Polecam kierować się takimi bardziej prywatnymi recenzjami przy wyborze gier dla dzieci, bo niestety w reklamach wszystkie zabawki dla dzieci wydają sie najlepsze - a potem z czasem zabawy bywa różnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka