rudamama 16.10.06, 13:32 Witam, Szukam dobrego dentysty dla mojej 3,5 letniej córki, takiego z odpowiednim podejściem do dzieci.Zauważyłam przebarwienie na górnej jedynce i obawiam się że to prochnica.Może znacie kogos godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Szukam dentysty z B-szczy 16.10.06, 15:08 Adres Przychodnia Rejonowa " Wzgórze Wolnosci" Bydgoszcz, Karpacka 31 tel. (052) 371-49-76 Nie pamiętam niestety nazwiska dentystki. O ile pamiętam przyjmuje tam trzech dentystów. Dentystka( wiek około 30tki) do której chodziłam ze swoimi dwuletnimi dziećmi miała swój gabinet na wprost schodów(pierwsze piętro). Przyjmuje prywatnie i z kasy chorych. Dzieki niej moje dzieci nie nabawiły się lęku przed wizytą u dentysty. Po skończonej wizycie mogły sobie wybrać ze specjalnego koszyka drobny upominek a za super zachowanie na fotelu dentystycznym mój syn dostał dyplom za odwagę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hania.robus Re: Szukam dentysty z B-szczy 16.10.06, 15:26 Ja mogę Tobie na pewno odradzić dentystę na Sierocej, pani przemiła, ale kompletnie zabki dzieci sa dla niej zagadką. W tym tygodniu wybieramy się prywatnie do dentysty dziecięcego: przegląd z poradą to koszt 25pln, niestety nie przyjmują na kasę. Poniżej jest link do tego gabinetu: www.bert-dent.pl/main.php?strona=personelPozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rudamama Re: Szukam dentysty z B-szczy 16.10.06, 16:12 Wielkie dzięki za informacje, jak bedziecie juz po wizycie to prosze napisz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś