Gość: SylwiaK IP: *.* 25.05.02, 14:23 Napiszcie mi czy wszystkie dwulatki są takie ruchliwe i nerwowo reagują na słowo NIE....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Mały nerwusek....? IP: *.* 25.05.02, 15:07 Mój dwulatek właśnie tak ma!Z doniesień moich koleżanek, mających dzieci w tym wieku, wynika, że dwulatki po prostu już takie są. Pozdrawiam, Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tas Re: Mały nerwusek....? IP: *.* 25.05.02, 20:33 Stasko to tez dwulatek te same objawy mozna u niego zauwazyc potrafi bic i swigac sie na podloge na slowo nie kiedy idzie cos po nie jego planie daje mi popalic czasami zastanawiam sie gdzie sa moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agucha Re: Mały nerwusek....? IP: *.* 25.05.02, 21:04 A mój synek kończy niedługo 16 miesięcy i już słyszę cały czas "nee", a gdy czegoś mu zabraniamy to piszczy aż w uszach dzwoni, co będzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaK Re: Mały nerwusek....? IP: *.* 26.05.02, 07:12 Dziękuję Wam serdecznie za słowa otuchy, bo ja się juą sama zastanawiałam czy ty tylko ja tak wariuję......? Odpowiedz Link Zgłoś