Dodaj do ulubionych

Wątek wiosenny

21.03.07, 10:13
To z okazji Pierwszego Dnia Wiosny wink

Ktoś ma jakieś postanowienia?
Plany?
Marzenia?

Ja się zbieram do generalnych porządków w papierach - w życiu u nikogo nie widziałam takiego
burdello w dokumentach jak u nas. Ale z porządkami wstrzymuję się, dopóki nie kupimy nowej
komody do tego celu. A z zakupem komody czekam na zwrot kasy z Urzędu Skarbowego za Vat. A
Urząd ma czas do czerwca. Tak więc na razie z postanowień nici. O!
Obserwuj wątek
    • jula7310 Re: Wątek wiosenny 21.03.07, 17:00
      ja muszę schudnąć 14 kgsmile
      takie tam marzenie jak co dzień
      porzadków nie robię, bo szkoda czasu i tak syf będziesmile
      a jak jest kumulacja w lotto to marzy mi się domek z ogrodem i pięknym tarasem,
      a córcia już ma nasionka papryki do zasadzenia w ogrodzie, bo się o działkach
      budowlanych nasłuchała i sadziś chce, szkoda że domu nie można posadzić,
      podlewałabym tylko a latem piękny dom by wyrósłsmile))

ps. to mój pierwszy wpis na tym forum-czy powinnam się gdzieś przedstawić,
      jeśli nie to gorąco witem!!! a jeśli tak to proszę o pouczeniesmile
      • jessia Re: Wątek wiosenny 21.03.07, 20:09
        Hmm, d*pa nie wiosna, u mnie leży ze 3 cm śniegu i juz mam dosyć tego błota,
        syfu, wiatru.
        Ale wnet wypuszczam nową linię mody: spodnie damskie, garnitury męskie oraz
        cisuzki dziecięce z odciskami łapek psów błotem napaczkanymi. Myślicie, ze
        chwyci?
    • mbkow Re: Wątek wiosenny 21.03.07, 22:41
      mam wielki plan zrobic piekny balkon, kwiaty, krzewy, pnacza, istna dzungla wink))
      jeszcze mnie nastroje wiosenne nie dopadly, bo niezbyt wiosennie poki co... wiec
      lista na pewno sie powiekszy!
    • andziulindzia Re: Wątek wiosenny 22.03.07, 22:20
      A mnie się marzy lato wink

Ale przed tym latem muszę jeszcze zadbać o skórę twarzy, bo, nie uwierzycie:
      STARZEJĘ SIĘ!!!!!!! I zaczyna być widać to po mojej skórze na twarzy. Smutno mi
      z tego powodu bardzo i czas zacząć działać bardziej intensywnie. Na razie mam
      instrukcje do masażu twarzy. Muszę jeszcze kupić odpowiedni olejek do masażu. I
      jakis fajny krem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka