malabru 13.06.07, 07:06 Ja już na nogach. Zdążyłam poprasować troszkę i umyć małe co nieco w łazience. Zaraz się zbieram do pracy. Życzę miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia433 Re: środa 13.06.07, 07:52 ja też się szykuje do pracy, Dawid twierdzi zże źle się czuje więc zostaje w domu. troche nic mi sie dzisiaj nie chce a zapowiada się nie lekki dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Natalia 13.06.07, 15:05 Jak się czuje Dawidek? Jak minął dzień? Masz już chwilę odsapu? Ja z Natalką byłam dzisiaj na kontroli, bo leczę ją domowymi sposobami i doktórka kazała przychodzić co 2 dzien, żeby sprawdzić jak postępuje kuracja. Jak dotąd idzie niezle. Ostatnią dawkę Ibufenu dostała wczoraj o 20. A Tomek mi własnie teraz robi dywan z klocków na podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
kar.ola123 Re: środa 13.06.07, 15:48 A ja dzisiaj zaszalalam i pojechalam z moimi dziewczynami autobusem do tutejszego urzedu rejestracji ludnosci. Zlozylam informacje o nadaniu imienia malej, wiec juz oficjalnie jest Emma, przynajmniej w Finladnii Odebralam akt urodzenia, zrobilam Apostille i czekam na przesylke z polskiego konsulatu odnosnie nowej procedury wystawiania paszportow dla bobasow, nadawania peselu, umiejscawiania w polsce zagr. aktu urodzenia itp. Jak tylko dostane to wypelniam co trzeba i zalatwiam. Licze, ze zdazymy jeszcze przed sierpniem, ponoc teraz sa tymczasowe paszporty na rok wystawiane przez konsulat. Zobaczymy. A wycieczka byla troche zwariowana. Emma ma dzis dzien z serii "kropelku tu, kropelka tam" wiec co chwile domagala sie jedzenia i za chwile zasypiala i w zaden sposob nie dalo sie jej dopudzic. Po wlozeniu do wozka i wyruszeniu po kilku/kilkunastu minutach domagala sie kolejnego ciumkania A wiec starsza ciagle musiala gdzies sie zatrzymac i troche poczeka, co jej sie zupelnie nie podobalo (dopiero teraz tak na prawde robi sie nieznosna z powodu zazdrosci). Za to byla zachwycona obiadem w restauracji. Jakos przebrnelysmy przez to wszystko. W drodze powrotnej obie panienki spaly w autobusie. Mala nadal spi w wozku, a starsza po kilkunastu minutach sie obudzila, po dojechaniu do domu zgodnie przeszla do lozka i, o dziwo, ponownie zasnela. Wiec mam chwile luzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Re: środa 13.06.07, 16:15 Gratuluję udanej wyprawy Moje koleżanki w Norwegii co prawda, ale dość szybko podostawały paszporty dla swoich dzieci urodzonych tam własnie. Myśle, że i w Twoim przypadku tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malabru wieczorem 13.06.07, 18:22 A moje dzieci się właśnie namaczają. Wrzuciłam je do prania ręcznego, ale zanim zacznę szorować muszę poodmaczać co grubsze zabrudzenia. W ruch poszły dwie kostki mydła. Ciekawe co zostanie z tych mydeł jak tam do nich za chwilę zajrzę Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Re: wieczorem 13.06.07, 20:08 ależ tu pustki dzisiaj... gadam prawie sama ze sobą. moje dzieci już odleciały. Mydła jakoś nie zmasakrowały w kąpieli, namaczanie pomogło A teraz oddaję się lekturze kursu html, bo mam zamiar udoskonalić nieco nasze zestawienie. Do tego jednak jeszcze daleka droga. Macie może informacje na temat serwerów php, ktore mają udostepniona za darmo obsługę skryptu php? Potrzebne mi to po to, żebyście mogly same uzupełniać tabelkę ee, nie oddam się tej lekturze, bo mnie chłop sprzed kompa wyprasza. Musi rozliczyć firme. ale co się odwlecze to nie uciecze. Tymczasem idę oddać się haftowaniu (temu na kanapie a nie w łazience ) Pytanie o serwery www ciągle aktualne Miłego wieczoru wszystkim duchom m. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow usprawiedliwienie nieobecnosci w srode 13.06 15.06.07, 22:36 w srode bylam na fantastycznym, cudownym i absolutnie doskonalym (ale jakze mogloby byc inaczej koncercie zespolu pearl jam, ktory kocham ))) nogi mnie nadal bola, a gardlo zachrypniete Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Usprawiedliwiona :) 16.06.07, 00:29 Słyszałam informacje o tym koncercie w Trójce. Podobno przyjechali do Polski dlatego, że w zeszłym roku grupa Polaków jeździła za nimi po całej ich trasie koncertowej z transparentem: "You forgot Poland"... Odpowiedz Link Zgłoś