13.06.07, 07:06
Ja już na nogach. Zdążyłam poprasować troszkę i umyć małe co nieco w łazience.
Zaraz się zbieram do pracy. Życzę miłego dnia wszystkim smile
Obserwuj wątek
    • natalia433 Re: środa 13.06.07, 07:52
      ja też się szykuje do pracy, Dawid twierdzi zże źle się czuje więc zostaje w
      domu.
      troche nic mi sie dzisiaj nie chce a zapowiada się nie lekki dzień.
      • malabru Natalia 13.06.07, 15:05
        Jak się czuje Dawidek? Jak minął dzień? Masz już chwilę odsapu?

Ja z Natalką byłam dzisiaj na kontroli, bo leczę ją domowymi sposobami i
        doktórka kazała przychodzić co 2 dzien, żeby sprawdzić jak postępuje kuracja.
        Jak dotąd idzie niezle. Ostatnią dawkę Ibufenu dostała wczoraj o 20.

A Tomek mi własnie teraz robi dywan z klocków na podłodze...
    • kar.ola123 Re: środa 13.06.07, 15:48
      A ja dzisiaj zaszalalam i pojechalam z moimi dziewczynami autobusem do
      tutejszego urzedu rejestracji ludnosci. Zlozylam informacje o nadaniu imienia
      malej, wiec juz oficjalnie jest Emma, przynajmniej w Finladnii wink Odebralam
      akt urodzenia, zrobilam Apostille i czekam na przesylke z polskiego konsulatu
      odnosnie nowej procedury wystawiania paszportow dla bobasow, nadawania peselu,
      umiejscawiania w polsce zagr. aktu urodzenia itp. Jak tylko dostane to
      wypelniam co trzeba i zalatwiam. Licze, ze zdazymy jeszcze przed sierpniem,
      ponoc teraz sa tymczasowe paszporty na rok wystawiane przez konsulat. Zobaczymy.
      A wycieczka byla troche zwariowana. Emma ma dzis dzien z serii "kropelku tu,
      kropelka tam" wiec co chwile domagala sie jedzenia i za chwile zasypiala i w
      zaden sposob nie dalo sie jej dopudzic. Po wlozeniu do wozka i wyruszeniu po
      kilku/kilkunastu minutach domagala sie kolejnego ciumkaniawink A wiec starsza
      ciagle musiala gdzies sie zatrzymac i troche poczeka, co jej sie zupelnie nie
      podobalo (dopiero teraz tak na prawde robi sie nieznosna z powodu zazdrosci).
      Za to byla zachwycona obiadem w restauracji. Jakos przebrnelysmy przez to
      wszystko. W drodze powrotnej obie panienki spaly w autobusie. Mala nadal spi w
      wozku, a starsza po kilkunastu minutach sie obudzila, po dojechaniu do domu
      zgodnie przeszla do lozka i, o dziwo, ponownie zasnela. Wiec mam chwile luzu!!!
      • malabru Re: środa 13.06.07, 16:15
        Gratuluję udanej wyprawy smile
        Moje koleżanki w Norwegii co prawda, ale dość szybko podostawały paszporty dla
        swoich dzieci urodzonych tam własnie. Myśle, że i w Twoim przypadku tak będzie.
    • malabru wieczorem 13.06.07, 18:22
      A moje dzieci się właśnie namaczają. Wrzuciłam je do prania ręcznego, ale zanim
      zacznę szorować muszę poodmaczać co grubsze zabrudzenia. W ruch poszły dwie
      kostki mydła. Ciekawe co zostanie z tych mydeł jak tam do nich za chwilę zajrzę smile
      • malabru Re: wieczorem 13.06.07, 20:08
        ależ tu pustki dzisiaj...
        gadam prawie sama ze sobą.
        moje dzieci już odleciały.
        Mydła jakoś nie zmasakrowały w kąpieli, namaczanie pomogło smile
        A teraz oddaję się lekturze kursu html, bo mam zamiar udoskonalić nieco nasze
        zestawienie. Do tego jednak jeszcze daleka droga.
        Macie może informacje na temat serwerów php, ktore mają udostepniona za darmo
        obsługę skryptu php? Potrzebne mi to po to, żebyście mogly same uzupełniać
        tabelkę smile
        ee, nie oddam się tej lekturze, bo mnie chłop sprzed kompa wyprasza. Musi
        rozliczyć firme. ale co się odwlecze to nie uciecze. Tymczasem idę oddać się
        haftowaniu (temu na kanapie a nie w łazience wink)
        Pytanie o serwery www ciągle aktualne smile
        Miłego wieczoru wszystkim duchom
        m.
    • mbkow usprawiedliwienie nieobecnosci w srode 13.06 15.06.07, 22:36
      w srode bylam na fantastycznym, cudownym i absolutnie doskonalym (ale jakze
      mogloby byc inaczej wink koncercie zespolu pearl jam, ktory kocham smile)))
      nogi mnie nadal bola, a gardlo zachrypniete smile
      • malabru Usprawiedliwiona :) 16.06.07, 00:29
        Słyszałam informacje o tym koncercie w Trójce. Podobno przyjechali do Polski
        dlatego, że w zeszłym roku grupa Polaków jeździła za nimi po całej ich trasie
        koncertowej z transparentem: "You forgot Poland"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka