a-hanka 09.12.07, 21:43 luuuuz i dystans. Proponuję kalifornijskie różowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Kolorowe drinki 09.12.07, 21:51 Mocne, ale slodkie. DD I swiat bedzie wygladal inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: Kolorowe drinki 09.12.07, 21:52 lubie, lubie. na nazwach sie nie znam, ale wypije dzis co dacie. aaaa, dobry humorek mam ) Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 ja tez sie nie znam na nazwach :D 09.12.07, 21:54 Zawsze mowie barmanowi, ze ma byc kolorowy i slodki. DD I zeby wodki bylo niewiele czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
a-hanka ehhhh 09.12.07, 21:57 Eyes, jako że wino u mnie działa na prawdomównośc to musze się przynać, że nie masz nawet pojęcia jak ja ci strasznie zazdrościłam koszuli którą miałaś na porodówce... Odpowiedz Link Zgłoś
a-hanka się nie znamy:) 09.12.07, 22:05 tyle że Eyes pokazywała kiedyś zdjęcie, a ja byłam na etapie "kurna chata w czym ja pójde rodzić". I ona miała czarną (albo granatową-bo na zdjęciu nie było widać) koszulkę rozpinaną. Mało mnie zazdrośc nie zeżarła bo w sklepach i na allegro same koszamrki w czterech podstawowych kolorach (różowe,niebieskie,żółte i seledynowe). Koniec końców poszłam rodzić w granatowym podkoszulku szwagra,bez rozpięcia i do pierwszego karmienia zadzierałam go pod samą szyję... to tyle wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
cailee e to fajne wspomnienia masz 09.12.07, 22:08 ja tam nic nadzwyczajnego. pojechalam/zawieziono mnie - urodzilam - do domu wrocilam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Zwykla mialam :) 09.12.07, 22:04 Czarne spodnie i czarna gora - nie wiem jaki material, ale blyszczacy i lejacy sie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa hehe 09.12.07, 22:34 ja urodzilam w tym w czym pojechalam niespodziewanie, tzn z tego pospiechu zapomnialam cos na porod wziasc , wiec urodzilam w tunice z dlugim rekawem z wielkim dekoltem wiazanej z tyłu w wielkie zielone kwiaty- moja ulubiona Odpowiedz Link Zgłoś
a-hanka Re: :DDD 09.12.07, 22:06 za taką małą czarną to dałabym się wtedy pokroic Odpowiedz Link Zgłoś
a.e.n.i.m.a Re: :DDD 09.12.07, 22:07 jacie! a ja myślałam, że byłam oryginalna w czerwonej <wstydzi sie> następnym razem będę miała pończochy samonośne a co!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: :DDD 09.12.07, 22:09 no kurde, innych do porodu nie widze niz samonosne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
a.e.n.i.m.a Re: :DDD 09.12.07, 22:12 pas do pończoch od biedy też mógłby być, tylko nad brzuchem ;-P w sumie do cc to nawet w majtkach można być Odpowiedz Link Zgłoś
a-hanka Re: :DDD 09.12.07, 22:11 następnym razem to ja idę rodzić w worku płóciennym bo jak się zdecydujemy na drugie dziecko to na tyle tylko będzie mnie stać Odpowiedz Link Zgłoś
a.e.n.i.m.a Re: zdrówko! 09.12.07, 21:57 a mi się marzy normalna passoa z sokiem pomarańczowym, ale w Bułgarii na plaży, jekżem jeszcze panną była ehhhhhhhhhhhh........ albo taki zielony drink co jego nazwy nie pamiętam - z curacao chyba, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: zdrówko! 09.12.07, 22:14 grzaniec)) pycha, rozgrzeje sie i do wyrka z malzem,)) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 eeee 09.12.07, 22:18 na grzanca dzis za cieplo ja wale burgunda i tez do wyrka skacze z mezem Odpowiedz Link Zgłoś
zielona_magnolia Re: eeee 09.12.07, 22:29 a ja sobie popijam warke strong -co by duzo nie pic a kopa miec ;0 a w sprawie pieknych ubranek na porodowce - lezalam swego czasu na patologii i mialam koszulke reklamowa z ubepieczen DOM- z pieknym napisem na pleckach- wszedzie dobrze ale w DOMu najlepiej... i ta prawda chyba sie najlepij odnosi do wszystkich wizyt w szpitalu - oby jak najkrocej a potem do seojego domku (nie to zeby to jakas ukryta reklama co to to nie Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa zdrowko 09.12.07, 22:35 ja pije redsika, pierwszy raz od roku i tak mi sie chcialoooooo no i oblewam Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia781 Re: zdrowko 09.12.07, 23:00 a ja whisky choc nie lubie ... i nawet do wyrka musze sama isc bo malz na wyjezdzie ;-( buuuuuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 to czemu pijesz whisky jak nie lubisz?? 09.12.07, 23:10 ja tam wino se wale Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: to czemu pijesz whisky jak nie lubisz?? 09.12.07, 23:23 bo ona jest desperate housewife )) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 jeeeeeee... teraz se was czytam... ale wy 10.12.07, 00:00 zboczuchy jestescie !!! PPPP a mała czarna tez mam ostatnio se seksowne rajtki strzeliłam a co Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 zboczuchy jak nic!! 10.12.07, 12:31 niby watek o alko a zawsze na sex schodzi) Odpowiedz Link Zgłoś