baenshee 12.12.07, 12:14 jak mnie chcecie to zostane jaknie to sobie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utunia Weronika... 12.12.07, 12:31 jak chcesz to zostań, ja nie będę się temu sprzeciwiać. No forum jest tyle miejsca, ze każda z nas znajdzie sobie swój kąt nie będzie sobie wchodzić w drogę. Może jestem zbyt ostra, ale nie potrafię jeszcze przejść na porządku dziennego po numerze jaki mi wywinęłaś W każdym razie wyganiać Cię stąd nie będę, ale siłą zatrzymywać też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee rozumiem cię utunia i nie mam ci za złe 12.12.07, 13:15 ale jak mnie nie chcecie to tez sie nie obrażę . Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Benek 12.12.07, 13:17 ja podpisuję się pod tym co napisała Utunia Miejsca na forum jest dużo, zmieścimy się wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
pollys dokładnie Dzika :) 12.12.07, 13:42 te co się zraziły będą Cię Ben omijać łukiem ale przecież jest tu tyyyle nowych, ze spokojnie będziesz miała z kim pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Fakt, miejsca na forum jest sporo 12.12.07, 13:38 ale uważam, że sama najpierw powinnaś chcieć pozałatwiać sprawy. Ile można tłumaczyć się brakiem kasy czy nieodpowiedzialnością faceta? No Ben, przecież jesteś dorosła! A zmieścić się zmieścisz tutaj, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 gorzkie przywitanie... 12.12.07, 13:46 ale benek musisz zrozumiec laski. Witamy cie, czemu by nie Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee nie twierdzę,że nie rozumiem ,wręcz przeciwnie 12.12.07, 14:35 siana do tej pory nie miałam nie pracowałam a jak złąpałam coś dorywczego to starczało mi jedynie na pieluchy .dalje nie pracuje i nie szykuje się jakaś zmiana w tym kierunku. jutro dostaję siano z opieki więc ałatwię to co mam do załatwienia .dzisiaj byłam w sądzie tatuś zobowiązał się płacić 600 zł miesięcznie,ale czy bedzie w efekcie płacił 0 tego nie wie nikt. mniejsza z tym . Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 A ja mysle ta... 12.12.07, 14:43 Przykro mi, ze znalazlas sie w takiej sytuacji. Tym bardziej przykro, ze masz dzieciaka i musisz o niego zadbac. Podejrzewam, ze strach o to, czy dzieciak bedzie mial pieluchy i bedzie mial co zjesc, nie daje Ci spokoju. Niesmak po tym co bylo pozostal, ale nie jest to powod, zebys sie od nas izolowala. Mysle, ze wiele moze sie zmienic, jesli tylko naprawisz z czasem stosunki miedzy tymi, ktorych zawiodlas. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan przeciez forum jest otwarte nie? 12.12.07, 14:53 i taka jest jego idea, zeby sie nie izolowac nie wiem o co poszło(znowu cos przespalam...)ale zachowuj sie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cailee Re: przygarniecie mnie ?? tylko szczerze 12.12.07, 15:58 aaa, to ja juz wiem, czemu sie wstrzymywalas. chyba zaczynam łapac, o co cho. cos mi z WiW swita, ale tylko nieco. wiec ja sie w takim razie nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: przygarniecie mnie ?? tylko szczerze 12.12.07, 19:28 jasne ze Cie przygraniemy.. mysle ze kobitki jakos Ci wybacza jak sie odpowiednio zachowasz.. ja jestem nie w temacie za co sa zle.. ale sadze ze maja prawo.. a jest nas tyle ze jakos sie pogodzimy .. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 Re: przygarniecie mnie ?? tylko szczerze 12.12.07, 19:49 nie wiem, o co za bardzo chodzi, szkoda że masz taka , a nie inną sytuację, ale jeśli coś nawaliłaś, to wyjaśnij sprawy, a dziewczyny ś ana tyle kompromisowe, że pewnie Ci wybaczą. Przeciez w tym forum, nie ma koła wzajemniej adoracji i grupy trzymającej władzę, każdy może pisać. Odpowiedz Link Zgłoś