smok27 15.01.08, 10:12 dzisiaj rano jadac do pracy uslyszalam w radiu nowa teorie p.Sowinskiej (tej od homo- teletubisia).Otoz ta pani radzi ciezarnym, zeby nie ogladaly horrorow, bo dziecko moze sie urodzic z ADHD! ))))))))))))))) skad sie biora takie baby??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimma Re: horrory a ciaza :D 15.01.08, 11:00 hehe o ile teletubusie moglam jej wybaczyc, bo wydawalo mi sie ze zostala bezlitosnie podpuszczona przez dziennikarzy o tyle ogladanie horrorow to jakas porazka. ehh a tyle jest prawdziwych problemow, no zesz. a swoja droga, mi w ciazy wszelkie filmy z naglymi zwrotami akcji zupelnie nie podchodzily, horrorow unikalam, a jak musialam obejrzec z podopiecznymi Cube, to mowili mi co sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: horrory a ciaza :D 15.01.08, 11:51 Czytalam artkol...ja mysle ze ta baba ma cos z glowa i to w stopniu zaawansowanym www.tvn24.pl/-1,1535261,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa biedna kobieta..... 15.01.08, 12:10 ze tez sa ludzie ktorzy otwarcie robia z siebie debili...... a tak apropos to ja w ciazy tez unikalam strasznych filmow, nie chcialam sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: biedna kobieta..... 15.01.08, 12:16 no wlasnie moj maz uparcie zachecal mmnie do obejrzenia dziecka rosemary;> moze dlatego ze kolysanka stamtad b mi sie podoba. po tym jak opowiedzial mi po krotce tresc moja chec obejrzenia filmu zmalala do zera;> Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_g uuu 15.01.08, 12:21 dziecko rosemary nei jest filmem na ciążę (możesz zacząć podejrzyliwie przygladac si emezowi i sasiadom)) ale adhd by sie to raczej nei skończyło))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 mam uczulenie na tą panią... 15.01.08, 12:15 ale przyznam się że w ciązy thrillerów nie oglądałam horrory na zasadzie mózg na ścianie, krew się leje to tak ale takie inteligentne filmy z nastrojem ,gdzie właściwie nie wiadomo czego człowiek się boi to nie oglądałam... za mocno na mnie takie filmy działają, potrafię później długo mieć koszmary po takim filmie (proszę się nie śmiać ale tak miałam po "Ringu") więc postanowiłam sobie oszczędzić tych przyjemności na czas ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
grimma Re: horrory a ciaza :D 15.01.08, 12:19 no nie ta notatka to jakas porazka totalna. poziom podstawowkowego wypracowania problemow okresu prenatalnego jest od licha i troche, a co ma ADHD do horrow to kurde nie wiem :[ zirytowalam sie nieco Odpowiedz Link Zgłoś
estel7 kosmos !!! 15.01.08, 12:23 A tak w ogóle wpierdziela mnie wszelka próba ubezwłasnowolnienia kobiety w ciąży - nagle kurka staje się publiczną własnością i każdy ma prawo mówić mi co mam robić Jeśli nie dotyczy to ewidentnego szkodzenia dziecku to mnie to niesamowicie wkurza. A ta pani ma taki postulat bo jej się wydaje... Świetny przykład jak radio Maryja robi sieczkę z mózgu (żeby nie było jestem 100% katoliczką) a swoja drogą nic mnie tak nie odpręza jak horror, sf lub triller, jest to tak odległe od życia ze odpoczywam przy tym. W ciąży nie byłam w stanie oglądać filmów gdzie była krzywda ludzka (i połowy wiadomości) bo płakałam przez 3 dni potem. Zresztą teraz na wiadomościach tez mi się zdarza - taki świat Odpowiedz Link Zgłoś
cielecinka nie ma sie co dziwic 15.01.08, 13:49 w koncu p. Sowinska zdobyla zaszczytne 3 miejsce w amerykanskim konkursie ''idiot of the year'' i to wlasnie za twinkiego)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś