24lena 23.01.08, 22:21 Kojarzycie takie krzyzyki co mialam przy sygnaturze,sa serduszka,nuty i inne pierdoly... Jak maci te male znaczki albo wiecie skad je wziasc to plese !!! wklejcie je tutaj. DZIEKOWAC!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novinka_78 Re: szukam ZnAcZkOw !!! 23.01.08, 23:17 terazm mam na stanie takowe: *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡__|̲̲̲͡͡͡▫ ̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡__ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* domek na wakacje ˙·٠•● ღ ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: szukam ZnAcZkOw !!! 24.01.08, 00:32 fajny tenm domek jak go sobie wkleic?? Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 wiec tak 23.01.08, 23:18 Ja tez sie kiedys ciekawilam, ale pani_z_corka mi napisala,zemozna to znalesc w panelu sterowania(jak masz windows) i tam masz czcionki, chyba albo znaki syatemowe, kuzwa nie wiem ale tam gdzies je masz, kopiujesz wybrany i siup wklejasz jak to co napisz do Niej na priv Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama Re: szukam ZnAcZkOw !!! 24.01.08, 09:40 A może się poprostu da kopiować myszką to co novinka wkleiła? Sama zaraz sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
24lena Re: szukam ZnAcZkOw !!! 24.01.08, 15:21 mozna kopioac jak sie widzi u kogos,da rade Tylko ja w windowsie nic nie znalazlam,ale ja noga w tych sprawach jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ylw Re: szukam ZnAcZkOw !!! 24.01.08, 17:34 start>programy>akcesoria>narzędzia systemowe>tablica znaków- wybierasz co chcesz i kopiujesz.Mam nadzieję że oto chodziło.. (?) Odpowiedz Link Zgłoś