shemsi1 25.02.08, 14:02 był ktos?? jutro adasia chce zabrac www.heliosnet.pl/12,Katowice/BazaFilmow/Szczegoly/film/58/Wyspa-dinozaura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamawif Re: w kinach Wyspa Dinozaura 26.02.08, 19:04 Byliście już? Ja byłam ze starszakiem, oglądał, owszem, (nie wiem tylko czemu cały czas pytał, kiedy będzie wielki dinozaur) Ale wrażenie mam takie, ze starsze dzieci by się na tym filmie nudziły.... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 bylismy na tym : 26.02.08, 19:32 www.kinoimax.pl/ dinozaury zyja i morskie stwory mój adas zachwycony!! ciagle chodzi i gada jaki cudny dzien dzis miał on w ogóle ma fioła na punkcie dinozaurów morskie stwory POLECAM!!! ale to drugie to ja sie nudziłam, on nie, bardziej naukowy był o dinozaurach, mało efektów. Ale adas chce zostac paleontologiem a tam ciagle była pokazana ich praca. ale warto było ) własnie ze wzgledu na niego ale wyspe dinozaura mu obiecałam na drugi tydzien (za to ze bedzie dzielny na badaniach a tobie sie podobało?? bede umierac z nudów?? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 o na 3D tez musze zabrac Kubusia 26.02.08, 19:49 ile trwa film??? byłam z Kuba w chorzowie na "kopalni" 3D,taka jestem nienormalna ze go zabrałam,do dzis wspomina ze go waz opluł Odpowiedz Link Zgłoś
asiamuc Re: shemsi:) 26.02.08, 21:20 zeby zostac paleontologiem to najpierw trza isc na studia geologiczne,a wierz mi to baaardzo specyficzne studia wymagajace baaardzo mocnej głowy hihi. A tak na serio jak Adas Twój tak kocha dino to polecam wycieczke do Krasiejowa(to za Opolem, niedaleko Ozimka(tam sa odryte dinozaury które uznane są za najstarsze na świecie i o ile się nie zmieniło od czasu jak je wykopywałam to można sobie te kościuchy w realu poogladać a nie tylko plastikowe odlewyAlbo pojeżdzcie do Bałtów koło Ostrowca a tam to już wypasiony park z maketami 1:1 dinozaurów jest Ps.no, geologiem jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 w bałtowie juz był :D:D 26.02.08, 21:30 a to co mówisz, to poszukam stronki. Mysle ze tam sie skoczymy dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 mój Kubus był z przedszkola:) 26.02.08, 19:46 jemu sie podobało bo lubi dinozaury Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_a czy taka trzylatka 26.02.08, 21:30 bedzie zadowolona juz z takiego filmu 3D? moge ja zabracdo kina na takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś