ninotshka 23.06.08, 20:43 kojarzy mi sie conieco ze strona misiaczka a tfu!! 7dni.wordpress.com/2007/07/09/masturbacja-dla-malych-dzieci-zalecana/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa wiesz co ninka 23.06.08, 21:13 nawet nie chce mi sie tego czytac bo mnie szlag trafia! Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: P-O-R-A-Z-K-A 23.06.08, 21:17 az mi sie rzygac zachcialo co za debil wpadl na ten pomysl?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: P-O-R-A-Z-K-A 23.06.08, 23:07 stara sprawa. i nie wyglada to tak strasznie jak przetlumaczono) Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: P-O-R-A-Z-K-A 24.06.08, 12:35 mala jak wiesz cos wiecej to oswiec nas Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: P-O-R-A-Z-K-A 24.06.08, 20:03 ninotshka napisała: > mala jak wiesz cos wiecej to oswiec nas Babka co to tlumaczyla, wyrwala pare zdan z kontekstu i zrobila wielkie halo. nie ma mozliwosci, zeby w de taka broszurka, tzn jak to wyglada wg. tej kobiety byla obowiazujaca. wiecej jutro, chlop musi usiasc do kompa, a moj laptop sie zezlomil) Odpowiedz Link Zgłoś
cicha_mysz Re: P-O-R-A-Z-K-A 25.06.08, 15:54 mala300 napisała: Babka co to tlumaczyla, wyrwala pare zdan z kontekstu i zrobila > wielkie halo. “Ojcowie nie poświęcają łechtaczce i waginie córki wystarczająco uwagi. Zbyt rzadko ich pieszczoty obejmują te rejony ciała. A tylko w ten sposób dziewczynki mogą rozwinąć poczucie dumy ze swej płci” “Dziecko dotyka wszystkich części ciała ojca. Czasami podniecając go. Ojciec powinien robić tak samo”. Jak dla mnie te zdania akurat ,czy też wyrwane z kontekstu, czy w jakimkolwiek kontekście są absolutnie nie do przyjęcia. Zresztą nie wyobrażam sobie żadnego kontekstu, w którym nie brzmiałyby obrzydliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mala300 Re: P-O-R-A-Z-K-A 25.06.08, 20:01 cicha_mysz napisała: > mala300 napisała: > Babka co to tlumaczyla, wyrwala pare zdan z kontekstu i zrobila > > wielkie halo. > > “Ojcowie nie poświęcają łechtaczce i waginie córki wystarczająco uwagi. Z > byt rzadko ich pieszczoty obejmują te rejony ciała. A tylko w ten sposób dziewc > zynki mogą rozwinąć poczucie dumy ze swej płci” > “Dziecko dotyka wszystkich części ciała ojca. Czasami podniecając go. Ojc > iec powinien robić tak samo”. > Jak dla mnie te zdania akurat ,czy też wyrwane z kontekstu, czy w jakimkolwiek > kontekście są absolutnie nie do przyjęcia. Zresztą nie wyobrażam sobie żadnego > kontekstu, w którym nie brzmiałyby obrzydliwie. no wlasnie, p. Rybinska wybrala pare zdan, polaczyla je ze soba i ZLE przetlumaczyla/zinterpretowala. w tej broszurce nie ma slowa o tym, zeby ojcowie masowali waginy itd Broszurka traktuje o kontakcie przez dotyk, czasie kapieli, czy zabawy wszystkich czesci ciala zeby nie robic z tego tabu, w sposob naturalny. i naprawde, broszurka pochwalajaca pedofile w de nie ma racji bytu Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: a to Twoje przepisy testuję i rozsławiam :) n 25.06.08, 19:49 hehe nie moje marysiowa - ino mezowskie a malz sie ofkors cieszy ze rozslawiasz na swojej stronce Odpowiedz Link Zgłoś