bubasio 06.11.08, 10:26 znaczy się że będzie 3( w sumie 4) chłop w domu- KONSTANTY troszku się załamałam na początku, że nie będzie małej Judytki i jeszcze nie do końca dowierzam tej maszynie, jaką jest sprzęt do usg i mam cichą nadzieję, że mu ogonek odpadnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysienka44 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 11:08 hihi to wesoło a to , bez urazy że zapytam, od jednego "dawcy" ten 4 będzie? U nas ja i dwie córki, jak się okazało że będzie córa mąż powiedział jedno: przerąbane, hurtowy zakup podpasek w Makro, i jeden chodzący wielki wkurw przed okresem, no cóż trzeba sobie garaż zacząć szykować Odpowiedz Link Zgłoś
gimel4 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 11:37 Buba, jak dobrze wiesz, na usg potrafią cuda wychodzić, więc pweność zyskasz po narodzinach. Ale poza tym jak dobrze wiesz, każdy syn, choć przecież facet - gatunek ułomny - ma inny charakter, więc może twój trzeci egzemplarz będzie twoją pokrewną duszą. I może będzie hipisem i będzie miał długie blond loki Odpowiedz Link Zgłoś
kama_msz Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 12:09 jak monowej mai pipka zarosla po urodzeniu, to moze twojemu ogonek odpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 12:23 A moze to pepowina;> Znajomemu niedawno urodzila sie Matylda, jeszcza jak jego zona byla w ciazy spotkalismy sie i on mowi ze najpierw mial byc syn<dumny>a potem lekarz powiedzial ze to pepewina<dol>,wiec skad wiesz Kumpela ze studiow cala ciaze mowila ze syn bedzie-Jasiek mial byc,lekarze tez ze syn. Jak urodzila Marysie to zaczela krzyczec ze to nie jej dziecko,nie chciala jej,prawie z sali porodowej uciekla Zobaczysz po porodzie co ma miedzy nogami Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 12:35 to 3 będzie, bo 4 to właśnie dawca -jeden i ten sam no jak gin mu powiedział-nie ma szczęścia do kobiet i same syny mu wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 13:59 Kochana ja zawsze mówię że "Jeden ojciec, jedna płeć !" hihi i tak mi lekarz powiedział na badaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
baenshee Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 14:09 ano buba,musisz dawcę zmienić u mojego chłopa w rodzinie też się same facety rodzą,więc moje marzenia o samych dziewczynka poszły się grzzmocić ... ale 3mam kciuki,żeby fiutekk odpadł i żeby to była dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
m0nalisa Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 15:01 buba no przykro mi ale popatrz, ja jestem zywym przykladem zeby tym maszynom nie wierzyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
azurro69 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 16:36 jeszcze nic nie jest przesadzone, zobaczysz jak dziecie wyjdzie na swiat. Oby Cie mile zaskoczylo Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 20:59 ha ha ha!!!!!! No niech to! Jaj se nie robisz?? Zawsze możesz próbować do skutku, no powiedzmy do piątego syna . Wtedy nawet jak córki nie będzie to jak wojo odsłużą to medal jaki dostaniesz, co?? A poważnie gratuluję i oby Młody się zdrowo rósł.A Ty z nim Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: no i dupa, znaczy się jaja, 06.11.08, 21:17 E, tam usg. I jeszcze tak wcześnie. Po porodzie zobaczysz. Na pewno mu ogonek odpadnie i pipkę zobaczysz. Ja rodzę dziewuchy- przesyłam fluidy Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: no i dupa, znaczy się jaja, 07.11.08, 00:56 Buba nie mow hop.. poki nie urodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: no i dupa, znaczy się jaja, 07.11.08, 07:34 wiadomo jak to z tym USG bywa, wiec nadzieję warto mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: Eh Buba-spójrz na to z innej strony 07.11.08, 08:54 będziesz miała co najmniej 3 synowe - prawie jak córki Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Buba nie łam się! 07.11.08, 09:41 za parę dni będziesz się cieszyć Ale jak chcesz to w weekend Cię odwiedzę i będziesz mogła mi się wypłakać w rękaw Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Buba 07.11.08, 12:42 no w sumie to mam trzy imiona dla dziewuszki-Jagoda, Kinga i Judyta - i w tej kolejności były by rozpatrywane i w sumie nie wiem czemu mi się tak napisało Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Buba 07.11.08, 14:36 No to trzymam kuciuki, żeby to nie był ogonek tylko pępowina i niech się JagodaKingaJudyta zdrowo rozwija. No chyba, że Konstanty Odpowiedz Link Zgłoś
ab_78 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 07.11.08, 11:01 szkoda, no ale teraz to juz nic sie nie da zrobic , wazne ze wszystko inne jest ok, ze zdrowy rosnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: no i dupa, znaczy się jaja, 07.11.08, 14:39 No a u mnie druga cora w drodze i szczerze to bylam z lekka zawiedziona, bo czuja na siusiaka mialam Nie mozna miec wszystkiego. Teraz juz bym nie chciala, aby na USG kolejnym sie okazalo, ze mojej nowej corci siusiak wyrosl, ale do tej pory wkurza mnie jak slysze, ze komus sie syn szykuje Wredna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio to co Wronka, zamianę robimy??bo mnie ściska na 07.11.08, 14:55 dziewuszki Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: to co Wronka, zamianę robimy??bo mnie ściska 07.11.08, 23:41 No pomysle Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla no ale dlaczego Konstanty? 07.11.08, 20:12 a jak właściwie jest zdrobniale Konstanty?? Kontek?? Koni?? ;D wiesz no bez jaj, ale może mu będzie trochę trudniej z tym imieniem w szkole?? ) już zdecydowanie wolę Judytkę, więc wypiję dziś za odpadnięcie Konstantemu (pisząc to imię zrobiłam błąd kurcze no.., za trudne) ogonka.. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no ale dlaczego Konstanty? 07.11.08, 23:12 Kostek byba tabelka NIE KŁAMAŁA hahahahahah hmmm a mi sie znowu snilo ze corka bedzie <?????> Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: no ale dlaczego Konstanty? 07.11.08, 23:47 Jesli mowisz o tej chinskiej tabelce co wrozy plec to niech ja szlag. Mi sie zgodzilo juz z drugim. Posprawdzalam cala rodzine i cholera w wiekszosci przypadkow trafiony zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no ale dlaczego Konstanty? 08.11.08, 14:19 si si o tej a bubie siur wyszedl mi tez ale mnie to w ogole nie martwi ale ciagle sni mi sie corka :o Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: no ale dlaczego Konstanty? 08.11.08, 14:57 No gdybym o tej cholerze wczesniej wiedziala, to bym sobie tez siusiaka strzelila BTW, nie znasz takiej ludowej madrosci, ze jak cos Ci sie sni to bedzie na odwrot No i ta tabelka Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: no ale dlaczego Konstanty? 08.11.08, 15:56 ale ja bardzi chce drugiego syna bo nie mam pojecia jak sie wyciera pipke no i nastoletnie dziewuchy sa OKROPNE Odpowiedz Link Zgłoś
wronka30 Re: no ale dlaczego Konstanty? 08.11.08, 22:12 E tam okropne od razu Z moich obserwacji wynika, ze to jak dziewczynki przechodza bunt nastolatka zalezy duzo od relacji pomiedzy dzieckiem a rodzicami (w tym przypadku szczegolnie z ojcem). Ja sie nie przejmuje, bo maz jest fantastycznym tata i ma duzo cierpliwosci do swojej z natury zbuntowanej jednakze niezwykle kumatej jak na swoj wiek latorosli. Wiec w razie czego jakos przetrwamy Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: no ale dlaczego Konstanty? 09.11.08, 14:23 Wyciera się tak samo jak twoją A nastolatki ogólnie są OKROPNE niezależnie od płci. Chłopaki w tym czasie są ŻERNE. Jak wrócisz z pracy do domu i zastaniesz wszystko wyjedzone z lodówki łącznie z uszczelką, to pożałujesz, że nie masz wiecznie odchudzającej się dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Skąd ja to znam... 08.11.08, 01:56 ale ja się łudziłam do ostatniego momentu, kiedy lekarka na porodówce powiedziała "chłopak". Cóż, Bubcia, takie jest życie...pocieszać Cię nie będę, bo pamiętam, jak się wściekałam po usg "płciowym" i najbardziej mnie wkurzało, jak każdy, kto się dowiedział, mówił: "do 3 razy sztuka". Ale potem sobie powiedziałam, że przecież najważniejsze, żeby dzieciak był zdrowy, czego Ci życzę i za co mocno trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 mi w tej tabelce 08.11.08, 10:47 wychodzi ze Kuba powinien byc córka a Natalia synem Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 a który jestes tydzien???? 08.11.08, 10:48 nie za wczesnie na płec?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio jako, że goście se już pojechali, to mogę siąść do 11.11.08, 19:37 kompa i odpisać czemu Konstanty a no temu, że po 2 dzieci, których imiona zaczynają się na J i K, postanowiliśmy6 że następne też takie będą miały inicjały na J - żadne imię chłopięce mi się nie podoba - no dobra Joachim, ale małż nie chce więc szukaliśmy na K - tylko Kostek nam przypadł od razu do gustu a i drugim kryterium, było to, że imię nie może zawierać spółgłoski R, bo jej nie wymawiam a tc jest już/aż 17, ale na usg jaja fest- co może potwierdzić Jerzynka, która widziała osobiście fotkę z tegoż badania i z tymi klejnotami Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 a moze to pepowina była a nie siusiak? 12.11.08, 11:32 bo wczesnie jeszcze no ale jak siusiak, to cóz... do 4 razy sztuka Buba!!!!!!! a Deli zycze córy skoro jeszcze nie wiadomo. Pipka nawet łatwiejsza do wycierania deela jest co do buntu, to poradzimy sobie BABO!!! nas tu jest wiecej... no chyba ze nasze dzieciaki tez se foruma załozą... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Shem 12.11.08, 15:21 Założą, założą i będą narzekać na swoje mamusie kochane Odpowiedz Link Zgłoś
azzure1 Re: jako, że goście se już pojechali, to mogę sią 12.11.08, 16:31 A mnie się Konstanty podoba. Joachim też Najważniejsze, że zdrowe te jaja, jak już muszą być A będziecie jeszcze próbować córeczkę "dorobić" czy już pas? Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: jako, że goście se już pojechali, to mogę sią 12.11.08, 17:37 ja bym kciała, ale współsprawca już nie bardzo no chyba że dziś w totka wygram, bo mi się wszy takie grube śniły (podobno przypływ gotówki ) Odpowiedz Link Zgłoś