lilly80 16.01.09, 12:54 Chyba ze mna cos nie gra, bo boje sie praktycznie wszystkiego co zwiazane jest z moimi dziecmi. Boje sie tego odizolowania. Od rana do wieczora z dzieciakami w domu, te wszystkie choroby itd. Siedze i placze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: Boje sie c.d. 16.01.09, 13:06 chciałabym Cię pocieszyć, nie wiem jednak jak, może zjedz wafelka ja juz sobie wkręcam schizę, ze nigdzie nie wyjdę, ze bede jesć pizze na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
aniak37 Re: Boje sie c.d. 16.01.09, 13:31 Ej dziewczyny nie jest tak źle , z ta pizzą Nie ma czym sie martwić na zapas ,ja tez była przerażona a teraz juz minęło 1,8 odkąd urodziłam małą i jakoś żyję i idę na koncert 22.01. już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
lilly80 Re: Boje sie c.d. 16.01.09, 13:53 Chyba mam depresje ciazowa Siedze i rycze i nie umiem sobie poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kugorki Re: Boje sie c.d. 16.01.09, 14:22 mam dziś dokładnie to samo, więc Ci nie pomogę! możemy popłakać razem tylko dziecko mnie uspokaja i mówi, chodź przytulę cię, a ja wtedy tylko bardziej płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
malabru Re: Boje sie c.d. 16.01.09, 14:41 Eeee, mam tylko jedno wytłumaczenie na ten stan. HORMONY. To minie. Wystarczy tylko, że popatrzysz na tę małą kruszynkę tuż po porodzie. Będzie dobrze. Tymczasem powtarzaj sobie, że to tylko hormony i nie ma się czego bać. A w razie czego zawsze możesz się spotkać z nami na forum... No i pizza na telefon wcale nie jest taka zła Odpowiedz Link Zgłoś
kugorki Re: co mi dziś pomogło... 16.01.09, 16:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=8199161&v=2&s=0 naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś