kamila_21 26.01.09, 14:41 Jakie wrazenia? Jestescie zadowolone? Jak dlugo (jesli w ogole) plamienia itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniazm Re: Ktora ma MIRENE??? 26.01.09, 21:23 ja mam od września 08. oprócz plamień (teraz już rzadszych) innych skutków ubocznych nie mam. zakładanie wkładki do przeżycia. Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Re: Ktora ma MIRENE??? 26.01.09, 21:30 Jeszcze nie mam, ale niebawem planuje. Rozbiłam wywiad i u lekarzy i u koleżanek, zebrała większość dobrych opinii. Jedna była negatywna, dziewczyna wyjęła szybko, bo zarówno ona jak i partner odczuwali dyskomfort. Trudno jej było powiedzieć, czy była źle założona, czy wynika to z jej jak to określiła budowy. Jak zainstaluje to się podzielę. Chyba, że któraś poradzi jeszcze lepszy patent. Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa007 Re: Ktora ma MIRENE??? 26.01.09, 21:55 Miałam przez prawie 5 lat. I tęsknię za nią Pomijając cenę nie miałam żadnych zastrzeżeń. Ja nie miałam nawet początkowych plamień, bo założyłam ją gdy jeszcze karmiłam piersią i nie miałam okresu. I nie pokazał się przez cały czas spiralkowania Odpowiedz Link Zgłoś
juliza Re: Ktora ma MIRENE??? 27.01.09, 09:57 Miałam ją pół roku i w tym czasie nieustający okres. Zużywałam dwie podpaski dziennie. Nie pomogły mi prochy na zatrzymanie krwawienia. Koszmar. Zdecydowałam się ją usunąć i krwawienie ustało z dnia na dzień. Ginekolog powiedziała, że pierwszy raz widzi taką reakcję na wkładkę. Odpowiedz Link Zgłoś