fajnyrobal 21.02.09, 15:12 Chata posprzątana, obiad się dogotowuje, pranie zrobione, turkuć śpi, małż w robocie. Przede mną gorąca kawa.... No żyć nie umierać, gdybym jeszcze tak cholernie głodna nie była. Czy ja wam wspominałam, że na diecie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka247 Re: Błoga cisza 21.02.09, 16:38 chata posprzątana no i co z tego jak juz bałagan Julka zrobiła obiad dawno zjedzony i głodna juz jestem... M spi, Misia spi, a Julki nie słychac czyli robi cos niedozwolonego, az sie boje isc zobaczyc co.... mam ochote na kremówke tylko skąd ją wytrzasnąc??? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Błoga cisza 21.02.09, 16:47 Zrobić? W kaufie u Piskorka może jeszcze będą. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 16:50 Turkuć się obudził. Idę dać jej zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 21:25 ha i znowu błoga cisza.............. dziewczyny spią, m poszedl na nocke do pracy............ a ja nawte nie mam z kim pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 22:20 Zawsze możesz do obrazu Albo ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 22:33 Nawet obrazu w domu nie mam wpadasz w przyszlym tyg?? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 22:54 Wstępnie możemy się umówić na środę. Zobaczymy, czy młoda nie załapie znowu jakiejś cholery Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 22:58 Wstępnie mi pasuje mam nadzieje, ze nie załapie, a Tobie M planów nie pokrzyżuje ja jestem uziemiona bo M ma popoludniówki od poniedzialku;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 23:01 Nie powinien pokrzyżować, bo małżon ma dniówkę w środę. Tylko auto musi mi zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka247 Re: Błoga cisza właśnie się skończyła 21.02.09, 23:06 Na saneczkach przyjedziecie Ide dotankowac Miśkebo ledwo sie wkręce do lozka, to sie zacznie wiercic...i chyba czas do łózka bo Julka rano nie ma litości.... Odpowiedz Link Zgłoś