Dodaj do ulubionych

Tablica ogłoszeń

16.03.09, 13:13
To jest miejsce, gdzie możecie wywieszać ogłoszenia o tym co chcecie kupić lub
sprzedać jak również o wszelkich spotkaniach, atrakcjach itp. które Waszym
zdaniem powinny być przekazane szerszemu ogółowi.

W celach porządkowych bardzo proszę, byście informowały (również w tym
wątku), że Wasze ogłoszenie już jest nieaktualne. Dotyczy to szczególnie
ogłoszeń typu kupię/sprzedam.
Obserwuj wątek
    • karhat16 Re: Tablica ogłoszeń 08.01.13, 13:39
      Witajcie - ja mam do sprzedania bardzo fajny wózek dla dzieci rok po roku, lub bliźniaków mam bowiem w zestawie dwie gondole. To niedostępny jeszcze chyba na polskim rynku wózek iCandy. Ja mam go w wersji Peach Blossom w kolorze czerwono - pomarańczowym (kolekcja 2010). Wózek jest w bardzo dobrym stanie a jego wszystkie "możliwości" najlepiej obejrzeć na stronie producenta www.icandyuk.com. Ja wózek kupiłam w Belgii i na razie mam go jeszcze u siebie ale za 3 tygodnie mogę go dostarczyć do Polski a konkretnie do Częstochowy. Wózek jest dość drogi ale moim zdaniem warty swojej ceny. Ja korzystałam z niego przy dzieciach z różnicą 16 miesięcy
      • lulu.2011 Re: Tablica ogłoszeń 04.03.13, 09:35
        witam,czy jakies zdjęcia(jeżeli to jeszcze aktualne ogłoszenie) mogłaby pani podesłac i podac cene..szukam na stronie producenta,ale nie wiem ,który to dokładnei model..ten zaoferowany przez pania..Pozdrawiam Lulu.2011
      • lulu.2011 Re: Tablica ogłoszeń 04.03.13, 09:53
        Jeżeli oferta aktualna to poprosiłabym o jakies zdjęcia info o cenie na izabel.lepopo@gmail.com
      • lidia.85 Re: Tablica ogłoszeń 23.06.13, 17:25
        Witam.
        Jestem zainteresowana kupnem takiego wózka i prosiłabym o podanie jego ceny oraz przesłanie kilku zdjęć na mojego maila: lidia85(małpa)o2.pl
        Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź i zdjęcia.
        Pozdrawiam.
    • immer.sonne Wózek blizniaczy GO Baby Go,niska cena.Wwa 22.07.13, 18:56
      Sprzedam wózek blizniaczy Go Baby Go,siedzenia jedno za drugim.Miesci sie praktycznie do kazdej windy w Wwie.Mozna go złozyc.Niska cena-180zł.Lezy mi w piwnicy i zajmuje miejsce,moze komus sie przyda.Chętnie odbiór osobisty w Wwie.Zapraszam
      • emilka808 Re: Wózek blizniaczy GO Baby Go,niska cena.Wwa 24.08.13, 13:38
        Witam, czy oferta sprzedaży wózka jest nadal aktualna?
        • immer.sonne Tak 22.09.13, 13:46
          Emilka,wózek czeka na Ciebie .
    • ladybird1313 Re: Tablica ogłoszeń 15.09.13, 16:26
      Jeżeli macie już dosyć placów zabaw, basenów z kulkami i drabinek zapraszamy na wspólną zabawę do ZABEDU .
      ZABEDU to jest Integracyjne Centrum Kreatywnego Rozwoju Dzieci, które właśnie zaczyna wspólną zabawę. Naszym marzeniem jest, aby każdy znalazł tu coś dla siebie. Mamy nadzieję, że różnorodność oferowanych zajęć pozwoli każdemu znaleźć coś ciekawego.

Chcemy, aby przez zabawę dzieci uczyły się poznawać świat, rozwijać koordynację ruchową, usprawniać wszystkie zmysły oraz rozwijać inteligencję emocjonalną i społeczną. A to wszystko dzięki integracji z rówieśnikami, również z tymi, którym pewne rzeczy przychodzą wolniej i trudniej.

Jesteśmy miejsce, które dopiero stawia pierwsze kroki we Wrocławiu, ale mamy doświadczoną kadrę i atrakcyjne ceny, sam zobacz!

W ofercie: taniec, joga, arteterapia, warsztaty teatralne, języki, język migowy, matematyka metodą MathRiders i wiele innych!

Zapraszamy na stronę: www.zabedu.pl
    • carole87 Sprzedam wózek Britax B-Dual w kolorze Desert Sand 11.03.14, 22:07
      Po szczegóły zapraszam do ogłoszenia:
      tablica.pl/oferta/britax-b-dual-dla-rodzenstwa-rok-po-roku-lub-blizniakow-2-spiworki-CID88-ID5g8dP.html
      • carole87 Nieaktualne Britax B-Dual w kolorze Desert 22.05.14, 11:09
        carole87 napisała:

> Po szczegóły zapraszam do ogłoszenia:
        > tablica.pl/oferta/britax-b-dual-dla-rodzenstwa-rok-po-roku-lub-blizniakow-2-spiworki-CID88-ID5g8dP.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka