mamazlegionowa 08.06.09, 21:54 Czas na przegląd techniczny młodej. Gdzie w Legionowie znajde dobrego stomatologa i okulistę dla 4-latki? Może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela.legionowo Stomatolog 19.08.09, 22:34 Mogę polecić stomatologa dziecięcego w Warszawie przy Rotundzie. Rewelacyjna kobieta, leczy dzieciom zęby a nie lapisuje. Jeśli chcesz napisz na mojego maila to prześlę kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Stomatolog 05.09.09, 13:07 ja polecam stomatologa w Wawie na Ursynowie, jest bardzo cierpliwa i doskonale radzi sobie z trudnymi pacjentami... dzieci ją uwielbiają, bo traktuje je wyjątkowo i zawsze z uśmiechem... do tego jest świetnym dentystą, sama leczyłam swoje kły i dlatego wiem co mówię gdy będziesz zainteresowana, napisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
moni.kawa Re: Stomatolog i okulista dziecięcy? 14.05.15, 02:25 Polecam mały gabinet na Warszawskim Powiślu. Nazywa się Stomatologia Solec i mieści się przy ul.Solec 99. Bardzo fachowi lekarz i miła obsługa. Poza tym mają umowę z NFZ co jest dla mnie ogromna zaletą. Rejestracja telefoniczna pod diabelskim numerem telefonu 666-66-241 www.facebook.com/Stomatologia.Solec Odpowiedz Link Zgłoś