Dodaj do ulubionych

Jak zrobić przebranie- witaminka

07.05.12, 11:12
Witam, właśnie się dowiedziałam, że moja prawie 8 latka występuje w przedstawieniu szkolnym i potrzebuje mieć przebranie - jest witaminką. Bardzo proszę o pomoc jak takie przebranie można zrobić? Z góry dziękuję za wszystkie pomysły
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Jak zrobić przebranie- witaminka 07.05.12, 11:31
      Ja bym ja ubrala w jakis jednobarwny stroj (np koszulka i getry w tym samym, najlepiej jakism wscieklym kolorze), do tego przypieta wyrazna litera z nazwa witminy. prosciej chyba sie nie da.
      • maussa Re: Jak zrobić przebranie- witaminka 07.05.12, 15:03
        Wielkie dzięki, pomysł całkiem niezły! pozdrawiam serdecznie
        • truscaveczka Re: Jak zrobić przebranie- witaminka 09.05.12, 09:16
          Ew. dekoracje z produktów zawierających tę witaminę: A - np. jajko, marchewa, szpinak, C - cytryna itp.
    • mama_gabrysi_0 Re: Jak zrobić przebranie- witaminka 30.05.12, 21:36
      dla osob poszukujących gotowych przebrań polecam sklep godan, jest bardzo roznorodna tematyka, pomysłowe te kostiumy. mysleze dla dzieci tez cos się znajdzie.
      co do tej witaminki to mozna tez z brystolu wysiąć dwa duże białe kola na nich napisac np A lub C i na szelkach zalożyć na dziecko, pod boczkami lekko związac żeby przodem bylo widac że to kolo. probuj smile
    • kanna Re: Jak zrobić przebranie- witaminka 31.05.12, 12:28
      Zapytaj Młoda jak sobie wyobraża swoje przebranie smile Dzieci mają cudne pomysły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka