Dodaj do ulubionych

ANGIELSKI W DOMU

28.06.04, 21:14
Niedawno do "Dziecka" dołączona była płyta do nauki angielskiego w domu dla
dzieci od lat 3-11. Czy ktoś mógłby podzielić się wrażeniami pełnego kursu?
Czy to, co jest na płycie promocyjnej to fragmenty z pięciu płyt, czy tylko z
jednej?

www.angielskiwdomu.com
Obserwuj wątek
    • torma Re: ANGIELSKI W DOMU 28.06.04, 21:16
      coś nie wyszło z linkiem...
      www.angielskiwdomu.com
    • ella1976 Re: ANGIELSKI W DOMU 01.07.04, 18:36
      Witam
      Na płycie z gazety są fragmenty z wszystkich pięciu płyt. Muszę przyznać że
      płytka jest genialna i przymierzam się do kupna pełnego kursu.
      Moja córcia w lot złapała wszystkie piosenki z płyty. Polecam gorąco (piosenki
      są tak rewelacyjne, że sama chętnie śpiewam je z moją córcią)
      pozdrawiam gorąco
      • edytek1 Re: ANGIELSKI W DOMU 02.07.04, 09:25
        Moje dziecko dostało pelen kurs na gwiazdkę miała wtedy rok i 8 m i do dziś
        nzna wszystkie piosenki z plyty 1 i kilka z drugiej. Płytka super pioseneczki
        proste rytmiczne i miłe dla ucha. Nie oczekuje , żę nauczą mała angielskiego,
        ale możę rozwiną miłość do języków.... Polecam ten zakup. Na płytach
        reklamowych dołączonych kiedyś do vizira i do dziecka jest po kilka piosenek z
        każdej płyty. ( według mnie wybór nie jest trafny, ale to chyba kwestia gustu).
        W pełnym kursie wg mnie super wydanym jest do każdej płyty książeczka ze
        słowami a oprócz tego ksiażeczka metodyczna dla rodzica. A wszystko zapakowane
        w gustowną malutką walizeczkę. Jedyne co moze odstraszyć to cena 180 zl w empiku
        • agesa Re: ANGIELSKI W DOMU 03.07.04, 10:00
          Piszecie tutaj o nauce malutkich dzieci, a czy ten kurs jest w stanie
          zainteresować również 7-latka?
    • brucha Re: ANGIELSKI W DOMU 03.07.04, 14:31
      chciałam kupić zestaw o którym piszecie, ale na stronnach www.angielskiwdomu...
      są tylko kursy z kasetami. nie znalazłam w ofercie '5 płyt'. napiszcie proszę
      konkretnie jak się ten kurs nazywa i gdzie go kupić...

gośka
      • ella1976 Re: ANGIELSKI W DOMU 03.07.04, 21:58
        można kupiń np. tutaj
        • ella1976 Re: ANGIELSKI W DOMU 03.07.04, 22:00
          kupiń=kupić hehe przepraszam za błąd
          pzdr
          • zorajda Re:prosze o słowa 09.07.04, 14:02
            Też kupiłam tę płytę ale niestety nie znam angielskiego by dobrze rozmunieć to co jest tam śpiewane dlatego prosze was jakby któraś z was miała słowa do tych piosenek i jak by mogłaby mi to przesłać to prosze niech się odezwie a potem ja napisze swój adres na który mogłaby przesłać Ps. z góry wielkie dzieki
      • srykala Re: ANGIELSKI W DOMU 09.07.04, 14:45
        Angielski w domu na płytah można kupić w merlinie jest wydanie za 85,50 i za
        176 Wydania te nie różnią się zawartością merytoryczną. Różni się tym że w
        jednym płytki nie są pakowane w plastikowe pudełka tyklo w kartoniki tekturowe
        a całość nie jest w teczuszce tylko tekturowym pudełeczku .
        Ja plauję zakup tańszego zestawu
        www.merlin.com.pl/sklep/sklep/strona.glowna?str=fis287784&skad=pyikxbdhxp
        Poza tym polecam bardzo stronę
        www.interklasa.pl/portal/dokumenty/angielski/index.html
        Jest naprawdę bomba. Ja bawię się z synkiem na całego.

Poza tym jeśli ktoś che kupi bardzo gustownie opaowany zestaw to lepiej kupic w
        wydawnictwie Reader's Digest

Więcej informacji o kursie i metodzie na stronach
        www.radio.com.pl/angielskiwdomu/
    • torma Re: ANGIELSKI W DOMU 09.10.04, 19:54
      Bardzo dziekuje Wam za oceny. A ile jest piosenek na tych plytkach? Jaki jest
      calkowity czas nagrania kazdej?
    • maptysia Re: ANGIELSKI W DOMU 12.10.04, 08:37
      Ja kupilam zestaw z domkiem w empiku za 99,99 przed wakacjami i musze przyznac,
      ze zainteresowaly one i mnie, i nasze dzieci (4 i 7 lat). Piosenki sa radosne i
      Zenia czasami z nami jadla, bawila sie, jechala w samochodzie i byla podczas
      wielu innych chwil. Teraz, w roku przedszkolno-szkolnym troche mniej niestety
      mamy na Zenie czasu, ale nadal chetnie ja sluchamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka