Gość: niebieskii IP: *.mmj.pl 19.09.13, 17:47 Takie zabawki świetnie działają na dziecko. Po pierwsze dziecko może mieć styczność z czymś co może podpiąć pod modelarstwo a po drugie bardziej szanuje coś co zrobiło samo niż dostało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5anik Re: Zabawki własnej roboty 02.09.14, 01:06 Zabawki z niczego czyli np. z materiałów z recyklingu są najlepsze dla dzieciaków bo ciągle moge je przekształcać i udoskonalać. Dużo świetnych przykładów na takie zabawy i zabawki jest na www.pakano.com Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka86 Re: Zabawki własnej roboty 03.04.15, 09:11 Dodatkowo taka zabawa rozwija kreatywność dziecka i sprawia mu dużo satysfakcji, ponieważ wykonało zabawkę samo Słyszałyście może o Panu Robótce? Leci na kanale CBabies i ucz dzieci jak robić różne zabawki samemu. Można kupić takie zestawy Pana Robótki i robić samemu zwierzątka, zabawki do teatrzyków itd. Produkty dostępne są również w sklepiku, którego link poniżej w podpisie Odpowiedz Link Zgłoś
bajdocja_kraina_zabawek Re: Zabawki własnej roboty 01.07.15, 23:21 Ja też uważam, że jest to doskonały pomysł. Ciekawe zabawki dla dzieci wykonane wspólnie z nimi zapewnią maluchom wspaniałą zabawę, a ich przygotowanie z pewnością będzie napawało je dumą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamaya Zabawki własnej roboty 26.10.14, 02:43 Witam, zapraszam do zakupów u nas, teraz nowa niższa cena allegro.pl/rainbow-loom-bands-mega-3000-dodatki-promocja-i4709558107.html Odpowiedz Link Zgłoś
rudalbn Zabawki własnej roboty 08.06.15, 18:27 Jest wiele ciekawych blogów pokazujących przykłady jak zrobić coś z niczego. Polecam zerknąć do: Mama w domu - blog Kreatywnym Okiem Kreatywnik Mama bliźniacza Znacie jeszcze jakieś ciekawe blogi? Odpowiedz Link Zgłoś
kwas85 Re: Zabawki własnej roboty 10.06.15, 18:58 Super sa te strony, wykorzystam z moimi bąblami Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkrz85 Re: Zabawki własnej roboty 18.06.15, 23:41 Pamiętam jak byłem mały, to razem z mamą zrobiliśmy pralkę i domek, wszystko kartonowe oczywiście Po kilku latach, jak już nabrałem wprawy, to sam zrobiłem sobie samochód, nazwałem go "kartonowiec" Było to takie duże pudło jak po owocach z hipermarketu, były dwie ośki i cztery koła... jedne z najpiękniejszych wspomnień dzieciństwa Kartonowcem bawiłem się ho,ho... do wypadku, kiedy to za szybko biegłem przy rozpędzaniu mojej machiny i... zaorałem głową po chodniku Ale ogólnie było super, myślę, że dla takich wspomnień warto było się poobijać Polecam zabawki tego typu, bardzo rozwijają kreatywność i zabawy jest mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
elefuntea.pl Re: Zabawki własnej roboty 10.05.16, 22:58 Jestem tego samego zdania. Najlepsze zabawki robi się samemu. Z tej przyczyny cały czas promuję produkty pomagające w takich zabawach. Zapraszam fascynatów konstrukcji na WYPRZEDAŻ do - 80% australijskiej marki MakeDo elefuntea.pl/2_makedo, lub dla dziewczynek na WYPRZEDAŻ do -80% oryginalnych zestawów gumek Loom Bands elefuntea.pl/27_clolb . Pozdrawiam wszystkich fanatyków zabaw kreatywnych. Rafał Odpowiedz Link Zgłoś