Dodaj do ulubionych

Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był?

29.11.04, 14:10
czy ktoś z Was był w sali zabaw Hop-bęc?
jakie wrażenia?
o tej porze roku to może być dobry pomysł...
Obserwuj wątek
    • tygrysek2004 Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 30.11.04, 01:53
      A gdzie to jest?

Na Krzykach jest też ciekawe miejsce chatka Puchatka, słyszalaś?
      • jagnak Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 30.11.04, 13:54
        Chatka Puchatka to chyba przedszkole???
        Ja mam na myśli salę zabaw (ok. 250mkw) mnustwo zabawek typu huśtawki
        zjeżdżalki, baseny piłek, duże samochody, domki do których można wejść...
        Zobacz na www, tylko musisz poszukać na google hasła Hopbęc- nie pamętam
        dokładnie adresu strony; sala jest na Świdnickiej, pobyt płatny może być też
        bez opieki.Jak zobaczysz sobie na stronce co i jak to daj znać co myślisz..
    • fr_annia Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 14.12.04, 17:03
      ja chodzę czasami, gdy pada, albo jest paskudnie na dworze. mam dwie
      córeczki:3,5 roku i 15 miesięcy. Obydwie znajdują coś dla siebie i świetnie się
      bawią. Mamy problem z opuszczeniem sali-zawsze jest płacz, żeby jeszcze nie
      wychodzić. Poza tym bardzo miłe dziewczyny z obsługi. Osobiście polecam.
      pozdrowienia, ania
      • betty_julcia Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 21.12.04, 00:14
        Byłam raz z moją półtoraroczną córeczką. Sala nawet fajna ale byłyśmy same.
        Same to możemy w domu się bawić. Za 8 zł za godzinę to wolałabym żeby Julka
        przynajmniej z dziećmi się pobawiłasmile
        -------------------------------------------------------
        Betty to mama a to jestem ja:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11383787
        • skarolina Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 23.12.04, 16:54
          Może się mylę, ale zdaje się, że cennik nie oferuje usługi "towarzystwo innych
          dzieci"? Za 8 zł masz salę z wyposażeniem, a jak chcesz towarzystwa, to może
          umów się z jakąś koleżanką z dzieckiem i idźcie razem. Albo zaproś ją do domu,
          to będzie towarzystwo gratis big_grin
          • szton Re: Hop-bęc we Wrocławiu-czy ktoś był? 29.12.04, 13:10
            a czy moja 9 miesięczna córcia coś tam znajdzie dla siebie?
          • betty_julcia odpowiedź dla Skarolina 08.01.05, 23:37
            Wydaje mi się że wątek brzmiał czy ktoś był w sali hop-bęc czy nie, a nie czy powinnam koleżanki zaprosić do domu czy nie. Ja odpowiedziałam na pytanie zadane w watku, bo wydaje mi się że dla mamuś dzieci lubiących towarzystwo innych dzieci to może być istotny argument. Natomiast twoja wypowiedź nie wniosła nic nowego poza jakimiś bezsensownymi radami dla mnie. Proszę daruj sobie bo sama najlepiej wiem kiedy zapraszać koleżanki, bądź chodzić do nich na "gratisowe" zabawy. Akurat ja ze swoim dzieckiem chodze do koleżanek, na zjeżdżalnie, do piaskownicy, na basen między innymi dlatego bo jest towarzyskie i bardzo potrzebuje towarzystwa innych dzieci. A czytać potrafię i wiem co wliczone jest w 8 zł na sali Hop bęc bez twoich sarkastycznych komentarzy smile
            -------------------------------------------------------
            Betty to mama a to jestem ja:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11383787

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka