tamm 06.08.05, 12:27 Jestem mamą, która lubi pisać. Zamieszczam link do strony z wierszykami dla dzieci. Zapraszam, może się Wam spodobają forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=31447 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fobosek Do tamm!!!!!!!!!! 06.08.05, 20:13 Witam tamm!!! Twoje wiersze to po prostu rewelacja. Mój maluszek uwielbia słuchać wierszyki i właśnie mu je przeczytałam. Najbardziej podobał nam się wierszyk o niejadkach ( bo właśnie mamy taki problem), choć wszystkie są prześliczne. Przeczytałam także kilka wierszy z twojej stronki. Niektóre są bardzo smutne, wzruszające, a zarazem pięknę. Jak tylko położę smyka to na pewno poczytam kolejne. Jakbyś napisała kolejne dla maluszków to podziel się nimi z szarą rzeczywistością. My na pewno zostaniemy twoimi stałymi czytelnikami. Gratulujemy talentu. Mamy nadzieję, że do usłyszenia. Powodzenia i spełnienia marzeń. Serdecznie pozdrawiamy Agusia i Kubuś. Odpowiedz Link Zgłoś
tamm Re: Do tamm!!!!!!!!!! 06.08.05, 22:42 dziękujęe za miłe słowa. Będę umieszczzała na forum nowe wierszyki, zatem serdecznie zapraszam. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś