mqo 25.12.05, 20:31 Witam, córka dostała lalkę baby born, która m.in. płacze i śmieje sie,ale niestety nie mam instrukcji w jezyku polskim.Proszę pomóżcie ,jak to cudeńko uruchomić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunek1 Re: LALKA BABY BORN,PROSZĘ O INSTRUKCJE??? 26.12.05, 19:36 A jaki typ jest tej lalki (na opakowaniu jest napisane ... baby born). Napisz na priv. Moja córcia dostała taką lalkę i mam instrukcję po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
mm_s Re: LALKA BABY BORN,PROSZĘ O INSTRUKCJE??? 03.01.06, 15:15 Oryginalna Baby Born firmy Zapf Creation nie posiada żadnych dodatkowych mechanizmów, jedyne co to płacze "łzami" ( po napojeniu lali wodą ), można sie z nią kąpać, robi siusiu i kupkę...;/. Nie ma instrukcji obsługi żadnych funkcji że sie śmieje i płacze, może po prostu chodzi ci o zupełnie inną lalkę, sprawdź nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Lalka baby born... 12.01.06, 20:22 Bardzo proszę o wyłącznie Capslocka - nie krzyczymy na siebie bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś