Dodaj do ulubionych

świetna strona

IP: [212.76.33.71] 212.76.47.* 31.08.02, 21:50
Dziweczyny,właśnie znalazłam cudną stronę i pragnę się z Wami nią podzielić: www.uptoten.coma, tak przy okazji - szukałam kolorowanek dla mojej przedszkolnej córci - może macie jakieś typy?pozdrawiam,W.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia_mOli i Ady Re: świetna strona-kolorowanki IP: 217.98.41.* 01.09.02, 09:00
      Na tej stronie znajdziesz bardzo duuuużo kolorowanekhttp://republika.pl/kolorowanki/miłego kolorowaniaGosia :bounce:
    • Gość: buba Re: świetna strona IP: 213.173.196.* 01.09.02, 20:02
      • Gość: Violik malowanki IP: [212.76.33.65] 212.76.47.* 01.09.02, 21:29
        Dziewczyny - litości, dzięki za dobrze chęci, ale nie o to mi chodziło.Ta strona polska jest u mnie zapisana juz od 2 lat, ale muszę przyznać, że bałagan w niej straszetny. A strony drugiej koleżanki są po pierwsze przeładowane, a po drugie głownie o kreskówkowych postaciach, a mi chodzi o coś innego.Zaczęło się od tego, że moje dziecko poszło z wycieczką do zoo i potem chcieliśmy to urtwalić. Ja, niestety, nie potrafię rysować, ale od czego komuputer i ta sieć?! A tu figę! Wyszukanie normalnie wyglądających zwierząt z zoo do kolorowania zajęło mi miesiąc - miesiąc odsiewania setek stron w internecie... Teraz chciałam utrwalić wspomnienia z nad morza i znowu to samo. No, może wczoraj udało mi się znaleźć tematyczną stronę rysunkową i nawet naturalnie wyglądające rysunki, a nie jakieś pudełkowe lub kreskówkowe postacie. Przez przypadek odkryłam też stronę Boowy i Kwaali, ale to była czynność uboczna.I dalej szukam...Pozdrowienia,W.
    • Gość: (mama Olusi) Re: świetna strona IP: 217.98.35.* 05.09.02, 11:52
      Właśnie odkryłam stronę z kolorowankamihttp://coloringbookfun.com/index.htmlMoże znajdziesz coś ciekawego...Pozdrawiam
      • Gość: Ewa, mama Pawła i Joanny Re: świetna strona IP: 213.76.105.* 13.09.02, 20:28
        weszłam pod te adresy, a jutro mój synek będzie skakał z radości - wydrukowałam mu kolorowanki z Toy Story :)Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka