nisar 09.11.06, 14:52 spada mi ranking (ten punktowy). ossso chodzi? Myślałam że jak już jakiś mam, to mam, a tu leci w dół. Ktoś wie czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosheen4 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 15:00 za każdym razem kiedy przegrasz partię tracisz parę punktów a kiedy wygrywasz - zyskujesz. w sumie żadna różnica, chociaż słyszałam o maniakach którzy zakładają sobie drugie konto i grają sami ze sobą, żeby tylko skoczyć w rankingach =) Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 15:03 Yyyyyyyy....omatko. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 15:09 w co gracie? dajcie link Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 15:47 www.kurnik.pl Jakaś głupota- jak mozna zagrać ze sobą? Na dwa kompy na raz? Nie trzeba być maniakiem, żeby nie siadać do gry z kimś kto ma o 1000 punktów mniej. Przyznaję, że chyba jestem nałogowcem: gram w literaki, kierki, mahjong, 7 liter. A ranking spada - dużo kiedy grasz ze słabszym -mało kiedy grasz z lepszym duzo rośnie gdy z lepszym, mało gdy ze słabszym. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 16:01 bez sensu czego nie moge wyjsc o boze... Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 15:54 od pewnego czasu olewam kurniki, tam są ludzie, że tak powiem na poziomie biedronki.., ranking to podstawa.., dwa dni przerwy, miesiąc, to koszmar oni tam grają na worytach dzień i noc n/t znudziło mi się... to już nie zabawa i nie kra w karty to jakieś "popierdułki"...!!! ale jak chcesz to graj może się kiedyś spotkamy he he tylko podaj hasło nisar tak na ucho Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 19:18 Jeśli chodzi o literaki, to moim zdaniem całkiem przyzwoita gra i sorki, ale co rozumiesz przez określenie "ludzie na poziomie biedronki"? Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: hanka79 09.11.06, 20:23 w literaki nie grałam grałam tylko w piki , a biedronki hmnnn... tak mi sie jakoś napisało.., hmnnn to znaczy,tak mniej więcej, że strasznie na serio przeżywają tą karcianą internetową grę....!!!! Mnie to bawi po prostu..to tylko gra, a nie sprawa zycia lub śmierci!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: hanka79 09.11.06, 20:42 Nie mam z tym problemu- traktuję kurnik jako rozrywke, nie ukrywam, że są czasem emocje- jak w każdej grze, ale nie mam tak, że siedzę w każdej wolnej chwili. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: hanka79 09.11.06, 21:03 no daj spokój, kiedyś ułożyłam słowo "pedryl", koleżka kliknął na słownik. nie było. wyjechał do mnie z gębą, że chciałam go oszukać )) potem zjechał w wyzwiskach do suk i innych takich. popatrzyłam na jego punktację - zarąbiście wysoka od tamtego czasu grywam głównie z przyjaciółką a granie na dwa nicki można uskutecznić na dwie przeglądarki (np. mozilla i explorer), próbowaliśmy kiedyś z niemałżem tak zagrać sobie w literaki. słabo szło - widzieliśmy nawzajem swoje literki Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: literaki na kurniku, może ktoś wie? 09.11.06, 20:43 to graj na wp ja tam gram i nawet jest oki Odpowiedz Link Zgłoś