Dodaj do ulubionych

Interaktywny kucyk Pony

21.01.07, 19:38
Moja córeczka marzy o interaktywnym kucyku Pony.
Czy Wasze córeczki mają tą zabaweczkę i czy faktycznie warta jest zakupu?
Proszę o Wasze opinie smile
Obserwuj wątek
    • babatera Re: Interaktywny kucyk Pony 21.01.07, 20:12
      Nie warto!
      Moja córeczka (5 lat) marzyła o kucyku. Nie przyniósł Mikołaj i była
      najprawdziwsza rozpacz. Było mi jej żal i kupiłam kucyka pod choinkę. Wyciągnęła
      paczkę z kucykiem jako ostatnią, po rajtuzkach, klockach lego, kredkach itp.
      Wszystko poszło na bok a dopóki nie znalazła kucyka miała minkę bliską płaczu.
      Pierwsze 3 dni kucyk bez przerwy gadał swoje 5 kwestii, był całowany, czesany itp.
      A potem od Sylwestra bawiła się nim dosłownie raz i nawet nie chce jej się
      pokazywać koleżankom a cytat sprzed 3 dni: "Klocki lego są fajniejsze bo można z
      nich zbudować co sie chce a kucyk mówi jedno i to samo". Za to pozostałymi
      zabawkami spod choinki bawimy się codziennie.
      Jest tylko jedno ale: co by było gdyby córka kucyka nie dostała? Pewnie byłaby
      bardzo zawiedziona. Ja też czuję się nie najlepiej bo dałam się wmanipulować w
      kupno specom od reklamy i wydałam prawie 200 zł na niespełna tygodniową zabawę.
      • violik Re: Interaktywny kucyk Pony 22.01.07, 13:34
        moje dziewczyny są w miarę zadowolone - bawią się od gwiazdki, a nawet jak całe
        dnie ten kuc śpi - to i tak są zadowolone, że jest

sama z siebie bym nigdy im tego kuca nie kupiła
        ale reklama robi boom
        inne dzieci mają i to głównie te inne dzieci posiadające kucyki są motorem
        napędowym tego interesu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka