ewapolka1 21.01.07, 19:38 Moja córeczka marzy o interaktywnym kucyku Pony. Czy Wasze córeczki mają tą zabaweczkę i czy faktycznie warta jest zakupu? Proszę o Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babatera Re: Interaktywny kucyk Pony 21.01.07, 20:12 Nie warto! Moja córeczka (5 lat) marzyła o kucyku. Nie przyniósł Mikołaj i była najprawdziwsza rozpacz. Było mi jej żal i kupiłam kucyka pod choinkę. Wyciągnęła paczkę z kucykiem jako ostatnią, po rajtuzkach, klockach lego, kredkach itp. Wszystko poszło na bok a dopóki nie znalazła kucyka miała minkę bliską płaczu. Pierwsze 3 dni kucyk bez przerwy gadał swoje 5 kwestii, był całowany, czesany itp. A potem od Sylwestra bawiła się nim dosłownie raz i nawet nie chce jej się pokazywać koleżankom a cytat sprzed 3 dni: "Klocki lego są fajniejsze bo można z nich zbudować co sie chce a kucyk mówi jedno i to samo". Za to pozostałymi zabawkami spod choinki bawimy się codziennie. Jest tylko jedno ale: co by było gdyby córka kucyka nie dostała? Pewnie byłaby bardzo zawiedziona. Ja też czuję się nie najlepiej bo dałam się wmanipulować w kupno specom od reklamy i wydałam prawie 200 zł na niespełna tygodniową zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
violik Re: Interaktywny kucyk Pony 22.01.07, 13:34 moje dziewczyny są w miarę zadowolone - bawią się od gwiazdki, a nawet jak całe dnie ten kuc śpi - to i tak są zadowolone, że jest sama z siebie bym nigdy im tego kuca nie kupiła ale reklama robi boom inne dzieci mają i to głównie te inne dzieci posiadające kucyki są motorem napędowym tego interesu Odpowiedz Link Zgłoś