pelczarka 22.01.09, 22:18 Cześć, moja córka nie gra w ogóle na komputerze, dlatego nie mam pojecia jakie gry w ogóle istnieja i które sa wartościowe (o ile w ogóle takie sa). Bardzo prosze o podpowiedzi dziekuje Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia2 Re: mądra gra komputerowa dla 5,5 latki 22.01.09, 22:53 piszę to już dziś 3 raz moje maluchy przepadają za grami edukacyjnymi na ciufcia.pl. Polecam - zajrzyj. Ja znam tę stronę od naszej przedszkolanki. Odpowiedz Link Zgłoś
123ijuz Re: mądra gra komputerowa dla 5,5 latki 23.01.09, 01:29 Jeśli mała lubi uczyć sie wierszyków i śpiewać - polecam program Domowy Przedszkolak - Moje Pierwsze Zabawy. Jest tam cudna kołysanka Arki Noego, dobrze zrobiona nauka głoskowania, nauka liczb, ze sto kolorowanek też do wydruku i wiele prostych zabaw, z którymi mała, na pewno sobie poradzi. Znajoma logopedka poleciła mi te zabawy, gdy mój synek miał problemy z mówieniem, bo mnóstwo tam fajnych rymowanek. Ja znalazłam ten program na www.domowyprzedszkolak.pl - w sklepiku. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: mądra gra komputerowa dla 5,5 latki 29.01.09, 16:01 A ja dodam do tego fajny reportaz na temat tej stronki www.youtube.com/watch?v=jZ1UOuj6j0s Odpowiedz Link Zgłoś