Gość: Katarzyna IP: *.* 23.06.01, 09:46 Kochane!Mój synek ma lekko spłaszczoną główkę z jednej strony (spał chętniej na prawym boczku). Czy jest szansa na równomierne zaokrąglenie główki. Czy mogę coś z tym zrobić? Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: główka IP: *.* 23.06.01, 10:13 Witaj !Mój synek też upodobał sobie jedną stronę i było to widoczne , nawet dostaliśmy za to od Pani Doktor) Teraz ma 2 lata i 9 mieś i główka jest ok , nie ma śladu .Jeśli jednak to Cię nie uspakaja to próbuj układać go do snu na drugą stronę a z przeciwnej kładź pieluszkę ( zwiniętą w rulonik) aby mały nie mógł przekręcić główki . Z reguły pomaga . Pozdrawiam . Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: główka IP: *.* 23.06.01, 10:31 Moja Ola gdy byla malutka bardzo lubila miec swiety spokoj i godzinami uwielbiala lezec w swoim lozeczku i obserwowac karuzele z konikami; nie cierpiala pozycji na brzuszku; okazalo sie ze ma plaska glowke z tylu-doslownie jak patelnia; gdy zaczela sypiac raz na jednym raz na drugim boczku wszystko sie wyrownalo. Wiec nie ma jeszcze powodow do niepokoju. Pozdrawiam i slodkich snow na drugim boczku Odpowiedz Link Zgłoś