Dodaj do ulubionych

nieswiezy oddech

IP: *.* 11.07.02, 21:24
Mojej corci (15 miesiecy 4 zeby) zalecilabym zucie gumy ale jest jeszcze za mala. Czy oddechy waszych maluchow zawsze sa swieze?Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: flaska Re: nieswiezy oddech IP: *.* 11.07.02, 23:30
      Jeśli chodzi o malucha (16 m-cy i 12 zębow) , kiedy ma nieswieży oddech to już wiem ,że gardło będzie chore najdalej za dwa dni..... a córka nigdy tak nie ma i nie miała ( 4 lata).Jeśli caly czas ma nieświeży poszlabym do lekarza...ewa
    • Gość: goskax Re: nieswiezy oddech IP: *.* 14.07.02, 11:22
      U nas to był objaw nietolerancji jakiegos pokarmu ...Z tym ,że maluszek miał wtedy kilka miesięcy. Pozdrawiam
    • Gość: kapsel Re: nieswiezy oddech IP: *.* 15.07.02, 21:01
      U Mikołajka (7 zębów, 1 rok) tatuś wykrył ostatnio z przerażeniem nieświeży oddech. Taki nocny "capik". A ja myślę, że każdy, kto jada rzeczy rozmaite, a nie używa pasty do zębów (bo np. jest za mały) może taki "capik" w buzi mieć i jest to zupełnie normalne.pozdrowionka,Asia
      • Gość: AnAn Re: nieswiezy oddech IP: *.* 17.07.02, 11:33
        Spróbuj zajrzeć Mikołajkowi do buzi, być może pojawił się jakiś stan zapalny. U mojej córci zdarzył się taki nieelegancki zapach przy wychodzeniu ząbków. Najpierw pojawiły się burchle, które po pęknieciu dawały smrodek oj dawały, a po nich ząbek. Ponoc nie ma się co nie pokoic niektóre dzieci tak mają. Lekarz zalecił smarowanie Dentinoxem ja dodatkowo dawałam wacik naszączony rumiankiem do ciumkania.AnAn
    • Gość: beatabilinska Re: nieswiezy oddech IP: *.* 17.07.02, 13:57
      Cześć,Często nieładny zapach z buziaczka świadczy o odwodnieniu organizmu. Bardzo łatwo o to w takie upały jak teraz. Zapach ten przypomina trochę aceton - jeśli tak jest to powinno sie pójść do lekarza. PozdrowieniaBeata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka