IP: *.* 13.03.01, 09:40
CzopkiDlaczego nie ma wzmianki o Pyralginie w czopkach, to akurat dla mnie ważne. Jaka powinna być dawka dla 3 letniego dziecka? 250mg to za dużo, czy nie ...Myślę, że warto bardziej opisać leki, nie tylko te najpopularniejsze. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: Czopki IP: *.* 21.03.01, 09:50
      Czopki cd.Po zakończonej już chorobie mojej córki chcę dodać, że o pyralginie lepiej zapomnieć, lepszy i "zdrowszy"(hahaha) jest np. paracetamol, ale o dawkach i tak moglibyście coś wspomnieć, całłuuuuski.
    • Gość: dorsi Re: Czopki IP: *.* 24.12.01, 10:13
      powinny byc wyraznie napisane dawki jednorazaowe i max.doboweWprawdzie jest to preparat przeznaczony dla kobiet w ciazy - ale to ze wzgledu na bazpieczenstwo - jednak mozne stosowac ten krem kazdykto ma problem z rozstepami, rowniez dzieci i sportowcy w wyniku zmian hormonalnych. Opakowanie jest ekonomiczne i co wazne sa dwa preparaty - zapobiebajacy i dzialajacy na swieze rozstepy oraz te stare o kolorycie perlowo-bialym. Wg producenta po 3miesiacach widac efekty.. Polecam.
    • Gość: Magda M. Re: Czopki IP: *.* 18.01.02, 22:31
      czopkiNa moje dziecko nie dziala nic procz pyralginy w czopkach. Ale najmniejsza dawka to 750 i dla czterolatka( jak moj) wystarczy pol. Skuteczne, gwarantuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka