Dodaj do ulubionych

Stękanie ?

08.02.07, 17:08
mój 8 mc synek przy przewracaniu się, siadaniu itp rzeczach postękuje czy to
normalne u dzieci które wykonują te czynności czy mam się zgłosić do
kardiologa ?? jak u waszych dzieci jest ?
Obserwuj wątek
    • iza3108 Re: Stękanie ? 09.02.07, 11:11
      czy zadne z Waszych dzieci nie stęka ?
      • macbeata Re: Stękanie ? 09.02.07, 13:13
        Mój maluszek stękał i nadal stęka.Spróbowałam sadzać go na nocnik i od razu się
        udało.Teraz jak stęka to wiem o co mu chodzi.Zaczęło się koło szóstego miesiąca
        i tak jest do dziś,a ma dziesięc.Może i twój maluszek ma dość robienia kupki w
        pampersa.Mój synek będzie tak długo stękał.azgo nie wysadzę,nie chce wpampersa i
        juz ,potrafi dwie godziny stękać.
        Pozdrawiam,beata

• iza3108 Re: Stękanie ? 11.02.07, 19:31
          nie, to napewno nie to, on kupki robi oczywiście stękając przy tym ale mi
          chodzi o to że on tak postekuje jak np coś robi, jak się bawi jak przekręca jak
          siada itp wygląda jakby się męczył.
          • cosmopi79 Re: Stękanie ? 11.02.07, 20:30
            Witam.Moja mala ma prawie 9 m-c i szczerze powiedziawszy tez steka przy
            wykonywaniu czynnosci ruchowych...Nigdy na to nie zwracalam uwagi bo wydaje mi
            sie iz jest to spowodowane tym, ze cialo jej jest ciezkie i ruchy tak
            nieskordynowane.Dlatego kazdemu przewrotowi towarzyszy stekniecie, bo jest to
            b.duzy wysilek dla tak malego czlowiekawink))Wiec moim zdaniem nie ma sie co
            martwic i jak nasze maluchy troszke podrosna i zaczna chodzic stekanie sie
            skonczy.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka