martusia120 19.06.07, 16:01 Witam, prosze o porade,jestem juz prawie 6 miesiecy po porodzie i dalej mam duzy brzuszek. jakie cwiczenia moge wykonac i co robic by wrocic do wczesniejszej formy.Uda i brzuch- to najgorsze. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: brzuszek 19.06.07, 16:04 jestem 7 msc po cc, brzuszek mam, ale nie na tyle duzy by mi przeszkadzal, ale uda, to tragedia, sa ogromne, OGROMNE, a w lipcu jade plazowac wiec ... stroj i tak i tak ubiore nawet przy takiej figurze, trudno, ale fajnie by bylo to zgubic, pewnie najlepsze jest bieganie, ale z dzieckiem, jak maz wraca pozno, a ja jestem sama chodze na spacerki ale to jakos nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
martusia120 Re: brzuszek 19.06.07, 16:10 masz racje,ja jestem w takiej samej sytuacji,nie mam mozliwosci biegania ani jezdzenia rowerkiem choc to bardzo duzo daje. Maz wraca wieczorem wiec caly dzien z coreczka w domu.Niewiem co robic, na dodatek nie mam juz 2 miesiace okresu i wogole wszystko sie sumuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marzzosia Re: brzuszek 19.06.07, 17:20 Ja jestem 3,5 miesiaca po porodzie i brzuszek również niczego sobie , 10 kilo nadwagi ( mój mąż super gotuje i niestety baaardzo treściwie ).Od tygodnia piję kawe inke z cykorią (posiada błonnik- powoduje to że sie ma mniejsze łaknienie ), a od dwóch tygodni ćwiczę brzuszki w seriach. tzn; 1 seria 20 brzuszków i mniuta przerwy, 2 seria 15 brzuszków i mniuta przerwy 3 seria 12 brzuszków i mniuta przerwy 4 seria 12 brzuszków i mniuta przerwy 5 seria 12 brzuszków ćwiczę co drugi dzien, na początek możecie robić mniej serii i stopniowo zwiększać za tydzien dołącze ćwiczenie ud,( leżąc na boku podnoszę jedną nogę a następnie dociągam do niej drugą tak że obie są w powietrzu )też będę to robiła w seriach, na poczatku bez ciężarków pozdrawiam i życzę powodzenia , również chetnie poczytam o innych możliwościach zgubienia brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin30 Re: brzuszek 19.06.07, 18:46 Polecam 6 Weidera. W ciągu 2 ,5 miesiąca schudłam do wagi sprzed ciąży (45kg), brzuch jest płaski, uda szczupłe. Naprawdę warto spróbować. www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Odpowiedz Link Zgłoś
marzzosia Re: brzuszek 19.06.07, 22:58 fajne te twoje ćwiczonka jasmin30 , od jutra zacznę przerabiać program, za 42 dni dam znać ile mi ubyło. Obecnie mam 62 kg, przed ciążą miałam 52 kg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś