mama-maxa 10.02.09, 20:51 zaczęłam podawac moejmu 2,5 latkowi i teraz moje pytanie: czy mogę go podawać z multisanostolem, czy na zmianę? bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolas14 Re: tran islandzki Lysi 10.02.09, 21:00 ja mojej podaje na zmiane jednego dnia tran drugiego multisanostol i tak na zmiane Odpowiedz Link Zgłoś
alex_78_2006 Re: tran islandzki Lysi 10.02.09, 21:22 Mnie doktor powiedziała że najlepiej podać jeden a jak się skończy to inny, zeby nie przywiązywać sie do jednego zestawu witamin tylko zmieniać, poleciła mi po tranie kidabion, ale sanostol też jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja25.live Re: tran islandzki Lysi 11.02.09, 14:02 Mamo-maxa, a jak podajesz ten tran?? Tzn. z herbata tak jak pisze na opakowaniu? Przeciez jak sie wleje ten tran do szklanki to wiecej zostaje na szklance niz w herbacie, bo w herbacie sie przeciez nie rozpusci. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: tran islandzki Lysi 11.02.09, 14:57 Ja podaję na łyżece - moja dwójak dzicie pije bez problemu (ja nie mogłam przełknąć). Trochę pomogło na porównanie dziecka do Tygryska z Kubusia Puchatka (który bardzo lubi tran). Odpowiedz Link Zgłoś