leneczkaz 18.01.10, 10:23 Czy można je uznać za: - zdrowe - jedną z porcji warzyw (są też inne) Syn 15 m-cy UWIELBIA soki warzywne do porannej kanapki. Powinnam się cieszyć czy płakać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloooneczko Re: Soki warzywne Fortuna 18.01.10, 11:22 nie wiem czy aby nie mialy soli w skladzie.Ja osobiscie unikam przyprawiania w ten sposob dziecku potraw..kupuje tez warzywa eko i sama miksuje w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Soki warzywne Fortuna 18.01.10, 12:15 nie mają soli, ani cukru ani konserwantów. Odpowiedz Link Zgłoś
sloooneczko Re: Soki warzywne Fortuna 18.01.10, 13:47 to nie ma przeszkod byle by smakowalo z fortuny jakis czas temu kupowalam owocowe, byly ok. Jednak moje dziecko wtedy bardzo malo pilo, wrocilysmy do samej wody i wypija 2-3 bidony na dzien Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Soki warzywne Fortuna 18.01.10, 14:00 Mój tez pije wodę, ale mój mąż do śniadania pije warzywny Fortuny i mały tez chce. I nie wiem, czy można zaliczać go do "zdrowej porcji warzyw" czy "sztucznego paskudztwa" Codziennie wypija też pół szklanki domowego przecierowego z owoców + marchwi. Domowymi warzywnymi pluje na kilometr ;p Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: Soki warzywne Fortuna 20.01.10, 18:50 Tylko nie wszyscy maja dostep do eko warzyw i czasu zeby dzieciowi gotowac obiady i do tego codziennie soki krecic. Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: Soki warzywne Fortuna 20.01.10, 18:42 Tez sie nad tym zastanawialam wiec bede podgladac Odpowiedz Link Zgłoś