miriameska 28.07.10, 11:18 A co z niejadkami, które nie chcą jeść warzyw i owoców? Proszę o kilka podpowiedzi przemycania witaminek do posiłków. Od razu dodam, że surowe warzywa tarte i gniecione odpadają, z owocó przejdą jedynie musy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemarudzaca Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 19.04.11, 14:45 Polecam suszone owocki i warzywka w plastrach - do kupienia w paczkach m.in. w marketach. Są albo owocowe jabłka z aromatem banana i truskawy - ulubione smaki dzieci, z warzyw burak i marchewka. Moje dziecko już owoce je, z warzyw na razie marchewka. Ale to i tak spory sukces Odpowiedz Link Zgłoś
gniotka99 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 08.09.11, 00:48 bardzo fajna opcja i odpowiedz z tymi chrupsami. znam te produkty i powiem szczerze,ze dla dzieciakow to nie tylko pyszny smak i zdrowie,ale tez ciekawa forma Odpowiedz Link Zgłoś
gukinga Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 16.09.11, 09:47 potwierdzam, ciekawa forma to podstawa, wtedy można przemycić każdy produkt polecam kilka sprawdzonych wesołych przepisów dziecijedza.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mel-laa Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 04.10.11, 14:24 Kobieto- opanuj się- w każdej swojej wypowiedźi odsyłasz do bloga- czy trzeba czy nie...A post z szukaniem jesieni i odniesieniem do bloga- nachalny i sztuczny... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaka7 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 16.09.11, 14:04 Proponuje przemycać warzywka w waflowych foremkach Vafini - bardzo ciekawy pomysl, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczkazbajkii Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 24.09.11, 23:29 zrób omeleta ze warzywem , odpowiednio dopraw Odpowiedz Link Zgłoś
lo.ti Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 11.10.11, 22:55 ja mam podobny problem z synkiem i kupuje zwykla kasze manna do ktorej dodaje owoce ze sloiczka, on chce tylko jesc owoce pro-bijo ale trudno je kupic w Polsce, chociaz znalazlam strone, gdzie mozna je kupic www.bio-swiat.com. On je tylko te owoce i nic innego nie chce tknac. Odpowiedz Link Zgłoś
gniotka99 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 27.10.11, 16:04 Mój maluszek uwielbia przekąski z jabłuszek suszonych o smaku truskawki i banana. pyszne są.do kupienia normalnie w sklepach paczuszki. pyszne i co najważniejsze wiem,że to nie jest żadne świństwo dla małego... Odpowiedz Link Zgłoś