Dodaj do ulubionych

Zdrowe przekąski dla maluchów

28.07.10, 11:18
A co z niejadkami, które nie chcą jeść warzyw i owoców? Proszę o
kilka podpowiedzi przemycania witaminek do posiłków. Od razu dodam,
że surowe warzywa tarte i gniecione odpadają, z owocó przejdą
jedynie musy.
Obserwuj wątek
    • niemarudzaca Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 19.04.11, 14:45
      Polecam suszone owocki i warzywka w plastrach - do kupienia w paczkach m.in. w marketach. Są albo owocowe jabłka z aromatem banana i truskawy - ulubione smaki dzieci, z warzyw burak i marchewka. Moje dziecko już owoce je, z warzyw na razie marchewka. Ale to i tak spory sukces smile
      • gniotka99 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 08.09.11, 00:48
        bardzo fajna opcja i odpowiedz z tymi chrupsami. znam te produkty i powiem szczerze,ze dla dzieciakow to nie tylko pyszny smak i zdrowie,ale tez ciekawa forma smile
    • gukinga Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 16.09.11, 09:47
      potwierdzam, ciekawa forma to podstawa, wtedy można przemycić każdy produktsmile polecam kilka sprawdzonych wesołych przepisów dziecijedza.blox.pl
      • mel-laa Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 04.10.11, 14:24
        Kobieto- opanuj się- w każdej swojej wypowiedźi odsyłasz do bloga- czy trzeba czy nie...A post z szukaniem jesieni i odniesieniem do bloga- nachalny i sztuczny...
    • iwonkaka7 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 16.09.11, 14:04
      Proponuje przemycać warzywka w waflowych foremkach Vafini - bardzo ciekawy pomysl, polecam.
    • calineczkazbajkii Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 24.09.11, 23:29
      zrób omeleta ze warzywem , odpowiednio dopraw
    • lo.ti Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 11.10.11, 22:55
      ja mam podobny problem z synkiem i kupuje zwykla kasze manna do ktorej dodaje owoce ze sloiczka, on chce tylko jesc owoce pro-bijo ale trudno je kupic w Polsce, chociaz znalazlam strone, gdzie mozna je kupic www.bio-swiat.com. On je tylko te owoce i nic innego nie chce tknac.
    • gniotka99 Re: Zdrowe przekąski dla maluchów 27.10.11, 16:04
      Mój maluszek uwielbia przekąski z jabłuszek suszonych o smaku truskawki i banana. pyszne są.do kupienia normalnie w sklepach paczuszki. pyszne i co najważniejsze wiem,że to nie jest żadne świństwo dla małego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka