Dodaj do ulubionych

Owocowy batonik Hipp

05.01.11, 16:30
Co zamiast dla 14 miesięczniaka? U mnie kosztuje juz 3,70 zł....................
Są jakieś inne? Albo względnie "zdrowe" dla dorosłych?
Obserwuj wątek
    • slonko1335 Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 16:48
      Rany ja je za 2 zeta kupowałam w auchan no ale fakt ponad rok temu, w Niemczech w ogóle jakoś tanio wychodziło.
      Może jakieś batoniki musli?
      • nika1310 Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 17:14
        a po co takie bzdury dzieciom dawać? nie lepiej suszone owoce? morelę, jabłko, sliwkę, jeśli już koniecznie musisz
        • myelegans Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 17:32
          Zobacz ile ten "zdrowy" batonik ma w sobie cukru.
          Daj owoca, orzechy, po co 14-miesieczniakowi przetworzony na 10 strone slodki ulepek? Nie dla zdrowia.
          • twitti Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 17:55
            autorce pewnie chodzi predzej o dawanie gdzies poza domem. Bo wiadomo ze w domu to rozne lepsze rzeczy mozna dac. Ja tez kupuje malej te batony jak gdzies idziemy, glownie na zakupach, zeby moc spokojnie je zrobicsmile Ja dla odmiany nosze ze soba albo biszkopty, albo bulke drozdzowa. Raz kupilam kanapke kinder pingui..smile nic dziecku nie bylo, ale chyba wole jej nie kupowac jeszcze takich rzeczysmile
          • slonko1335 Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 18:11
            Zobacz ile ten "zdrowy" batonik ma w sobie cukru.

nie ma wcale bo jest bez jego dodatku, słodzików też nie zawiera:
            www.mamanazakupach.pl/zywnosc/do-chrupania/HiPP-Batonik-Owocowy-Przyjaciel-HiPP-/
            czemu podanie dziecku batonika miałoby wykluczać podanie owocu?
    • karro80 Re: Owocowy batonik Hipp 05.01.11, 17:52
      wiesz co one są maks niedobre, ja kocham takie wynalazki, a dojeśc nie mogłam żadnego smaku, młoda też nie.
      Ale są podobne - w lidlu? chyba -jak ci bardzo zależy to jak znajdę to napiszę -ale nie szybkowink kosztują co najlniej z połowę mniej i są smaczne - młoda co prawda pojadła tylko trochę, ale mnie smakowałysmile - aha i chyba w decathlonie sportowym też są te batony...innej jeszcze firmy ale też dwa "opłatki" i susz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka