mamamartusi 03.02.05, 22:45 W ktorej czesci marchewki gromadzi sie najwiecej substancji szkodliwych, w rdzeniu czy w czesci zewnetrznej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oldi_s Re: Marchewka 08.02.05, 18:42 Najmniej w dyni. A też zawiera dużo prowitaminy A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Marchewka DO MAMYMARTUSI ;) 09.02.05, 14:12 hehe wlasnie zerknelam na tego posta-bo mnie zaciekawilo - skad sie tu wzielam - przeciez nie pytalam o zadna marchewke , pomyslalam ze ktos grasuje po forum i podajac sie za innych jakos pisze rozne rzeczy- i dopiero mnie olsnilo, ze ja mam w nazwie mamusia a nie mama pozdrawiam Ciebie i Martusie (ile ma??), masz na forum jej zdejcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamartusi Re: Marchewka DO MAMYMARTUSI ;) 09.02.05, 22:21 Heh, dobre. A juz myslalam, ze ktos wreszcie wie cos o tej marchewce Moja Martusia jest troche starsza od Twojej. Urodzila sie 14 maja 2004, tak wiec to juz duza panna. Niestety nie mam jej zdjec na forum. Pozdrawiam Was serdecznie. Mama Martusi Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Marchewka DO MAMYMARTUSI ;) 09.02.05, 22:28 dalej nic o Marchewce - ale z propozycja!!! jak mialabys na to ochote - to w ramach "Martusiowego Klubu" - moglabys mi przeslac jakies zdjecia Martusi poczta (max 3 na raz do jednego watku) a ja po zeskanowaniu i umieszczeniu ich dla ciebie na forum - odeslalabym ci spowrotem (mam nadzieje ze poczta by ich nie ukradla) Gdybys miala na takie cos ochote napisz na gazetowego maila Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: Marchewka DO MAMYMARTUSI ;) 06.03.05, 15:24 hej to znowu ja ostatnio bylam u tesciowej (mieszka daleko, wiec pojechalismy pokazac wnuczke na żywo), i powiedziala mi ze w czubku marchewki moga sie znajdowac - tak jak w bananach - lamblje (hm nawet nie wiem czy to sie tak pisze czy przez r?) Odpowiedz Link Zgłoś