Gość: asia_t IP: *.* 27.08.02, 10:24 Czy jest jakies mleko następne HA????? Bo chyba muszę zacząć dzieciom podawać na noc coś więcej niż mój cycus, aby sie żarłoki najadały. Za 2 dni kończą 9 miesięcy.pozdrowionkaasiaT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morud Re: mleko następne HA IP: *.* 27.08.02, 10:46 Polecam NAN HA2. Informacje na stronie http://www.mis.nestle.pl/produkty_sklep.htmlPozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacia Re: mleko następne HA IP: *.* 27.08.02, 12:28 ja tez uzywam NAN HA ale bEbilon tez chyba nie jest zly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: mleko następne HA IP: *.* 27.08.02, 16:35 A dlaczego HA? Plnuje przestawić moja Niunie na mleko modyfikowane, ale nie wiem jakie. Od czego to zależy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joakar Re: mleko następne HA IP: *.* 28.08.02, 10:57 Mleko HA stosowane jest u dzieci u których podejrzewa się skłonnośc do alergi gdyż ktoś w rodzinie (rodzice, rodzeństwo) jest alergikiem polecam Bebiko HA2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: mleko następne HA IP: *.* 28.08.02, 11:16 a ja kupilam wczoraj NAN 2 HA> Bebiko nie widzialam nigdzie... moje dzieci, ktore dostawaly Nutramigen (alergia byla i sie zmyla, slowo daje!!! jedza jogurt, mamusia je wszystkie rodzaje nabialu po kilku miesiacach postu i NIC u nich nie widac. co za ulga!), zarly kaszke na tym mleku tak, ze az sie do niej trzesly. A potem: PRZESPALY cala noc!!!!! (dla porownania: ostatnio karmilam ich po 4-5 razy w nocy...)Pozdrowionka!asiaT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaMaciag Re: mleko następne HA IP: *.* 28.08.02, 17:22 Czy mleka HA mają "normalny" smak, tzn.: lepszy niż np.: Nutramigen ? Czy muszę konsultować z lekarzem podawanie takiego mleka ?Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joakar Re: mleko następne HA IP: *.* 29.08.02, 09:01 Mleka HA mają lepszy smak od nutramigenu ale troszkę gorszy od standartowego mleka modyfikowanego. A zmianę mleka lepiej skonsultować z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś