Gość: biba IP: *.* 28.08.02, 07:21 Czym karmicie swoich 2 latków??? Jakie są ich ulubione potrawy??? Bo mnie już brakuje inwencji a mam niejadka w domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: Co lubią 2 ;atki??????? IP: *.* 28.08.02, 08:00 Pierozki z ziemniakakmi iserem. Maly wczoraj tak sie zjadal , ze musiamla schowac.Racuchy.Uwielbia jajka - ale niestety tylko 2 w tygodniu.Czasami platki na mleku, kanapeczka.Mizeria ( ogorki cebulka smetana) - to jet to.Lubi kalafiora,Na sniadanie to kanapeczki ... ,platki i tu mi tez brak inwencji.Lubi serki i jogurty. Rozne pasty z sera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryszka Re: Co lubią 2 ;atki??????? IP: *.* 28.08.02, 14:47 To ja mam mniejsze pole do popisu.Moja Ola jada najchętniej danonki do picia, te do jedzenia już nie, chętnie arbuz, melon, winogrona ...., makarony bez dodatków lub w zupie, no i naleśniki (szczególnie wtedy gdy uczestniczy w ich przygotowaniu).Natomiast nie ma mowy o jajecznicy, pierogach, twarożkach, parówkach, kaszkach nic z tych rzeczy ...Nie ma szans na szaleństwa kulinarne, bo najcześciej słysze "to mi nie śmakuje".Pozdrwiam mamy dwulatków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiamamaignasia Re: Co lubią 2 ;atki??????? IP: *.* 01.09.02, 19:55 Zaczynam myśleć, że mam wyjątkowe dziecko Lubi warzywa: brokuły, fasolka, kukurydza, kalafior, buraki, marchewka, cukinię, ogórek. Musy owocowe do których można dodać: makaron, ryż, grzanki z bułki. Lubi krupnik i zupę jarzynową. Uwielbia serki i jogurty, ale nie je, bo ma alergię. O niezdrowych rzeczach, które lubi nie piszę. No i wieczny problem picie. Chciałby tylko soczki. Pozdrawiam. Asia Odpowiedz Link Zgłoś