Dodaj do ulubionych

ile razy kaszka

IP: *.* 05.03.03, 16:47
Moja mała zawsze miała dobry apetyt ale zaspokajała go sobie piersię. Teraz poszłam do pracy, mała ma 9 miesięcy i dale chce jeść. Zastanawiam się czy trzy razy dziennie kaszka + zupka + soczek ew. jabłuszko + mamine mleczko wieczorem i w nocy to nie za dużo. mała jest grubiutka i zwłaszcza ta kaszka 3x mnie zastanawia. Np. na kleiku ryzowym nestle jest napisane że dziecko może zjeśc taki posiłke raz do dwóch razy dzienni w uzgodnieniu z lekarzem...Jak często żywicie wasze pociechy.El
Obserwuj wątek
    • Gość: Edie Re: ile razy kaszka IP: *.* 06.03.03, 10:56
      Witam,Moja córka ma prawie rok i je w tej chwili prawie wszystko. Za kaszką nigdy specjalnie nie przepadała, ale oczywiście staram się jej dawać. Na początku dawałam jej na wodzie jak jeszcze karmiłam piersią, ale jak skończyłam karmienie to dawałam jej na mleku NAN2, teraz daję jej mleczno-ryżowe.Je taką kaszkę raz dziennie bo, więcej nie zje i tak.Z tego co wiem to 2 razy dziennie dziecku wystarczy dawać kaszki.Jak piszesz je różne rzeczy i kleik też to wystarczy jak jej dasz do 2 razy dziennie.Pozdrawiam,Edyta
    • Gość: emama Re: ile razy kaszka IP: *.* 06.03.03, 14:44
      Witaj El.Moja Kruszyna ma 9,5 miesiąca i kaszkę je 1 raz dziennie. Wsumie zjada do 5 posiłków dziennie. Do tego dochodzi cyc.Pozdrawiam. Asik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka