agatkary 29.01.07, 21:09 Od kiedy jak myślicie lub jak robiłyście można zacząć podawać dziecku danonki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakal Skorzystaj, proszę z wyszukiwarki, bo...... 29.01.07, 21:14 .....bo temat danonek przewija się tu z niebywałą częstotliwością. Zapewniam Cię, że będziesz miała co czytać przez pół nocy! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Od 4 miesiaca! 29.01.07, 21:35 Nie wiem jak to wyglada w Polsce,ale na wyspach sa jogurciki dla dzieci od 4 miesiaca zycia..wiec od czasu do czasu mala zjada kubeczek Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Od 4 miesiaca! 29.01.07, 21:49 Jogurciki, a nie przesłodzone, sztucznie barwione twarożki z nadmiarową dawką witaminy D. BTW, w Polsce jogurciki podaje się po 9. miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Skorzystaj, proszę z wyszukiwarki, bo...... 29.01.07, 22:36 danonki są nieustannie przenoszone na forum Jedzenie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=579 oprócz tego na forum Jedzenie też co chwilę powstaje wątek "od kiedy danonki?" nie trzeba daleko szukać - jest na pierwszej stronie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=579&w=56294312 Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: Od kiedy danonki? 29.01.07, 22:23 Danonki- najlepiej wcale. Zdrowsze są jogurty naturalne, do których można dodać dowolne owoce. Rekalma telewizyjna to zwykła ściema Odpowiedz Link Zgłoś
papugamonia Re: Od kiedy danonki? 29.01.07, 22:42 Racja z tymi danonkami to sciema, jedna pani pediatra powiedziała man w szkole rodzenia, ze tam jast za duzo cukru i jakis konserwant w takiej ilości, jak dla dorosłego człowieka. Powiedziała,że po roku i nie wiecej jak 1 w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
iwonak303 Re: Od kiedy danonki? 30.01.07, 11:16 Dziewczyny ja Was bardzo przepraszam ale co wy dajecie swoim maluchom do jedzenia skoro danonki za słodkie, szynki mają same konserwanty, parówki to wogóle okropność,jabłka pryskane czy jest coś zdrowego.Jakoś wierzyć mi się nie chce że dzieci tego wogóle nie jedzą,bo niestety dużo ludzi nie stać na to żeby kupować zdrową żywność. Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 jogurt naturalny + owoce! 30.01.07, 11:28 ze sloiczka lub swieze ze znajomego sadu lub ze sklepu, mam nadzieje ze nie pryskane... wedliny jeszcze przed nami ale parowek na pewno dziecko dlugo nie dostanie albo wcale... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś