fortisa 07.03.07, 14:39 dziewczyny czy karmiac malego moge zjesc kawalek pizzy? tak mnie jakos naszlo powiedzcie ze moge please Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: pizza 07.03.07, 14:43 Zjedz. Dlaczego z góry zakładasz, że pizza dziecku zaszkodzi ? Nie spróbujesz to się nie przekonasz. Moim nie szkodziło nic opróch grochówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka80 Re: pizza 07.03.07, 14:49 Moj maly ma skaze bialkowa, wiec zamawiam pizze bez sera Odpowiedz Link Zgłoś
monikzy Re: pizza 07.03.07, 15:08 To zalezy ile mały ma? Jesli do 3 m-cy ta ja bym nie ryzykowała. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: pizza 07.03.07, 15:12 nie zjesz to się nie dowiesz nie ma sensu z góry zakładać że na coś jest albo nie jest uczulone - jeśli jadłaś już produkty z pizzy samodzielnie i nic się nie działo to i na pizzy nie powinny zaszkodzić acz mój miał kolki po żółtym serze a pojawiały się następnego dnia po zjedzeniu, Ale jeśli jadłaś żółty ser i dziecku nic to wsuwaj i pizzę Odpowiedz Link Zgłoś