ik_ecc Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 16:11 Ani nie lubiemy ani nie lubimy. Ja, w liczbie pojedynczej. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 16:22 baaaardzo za to moja figura niestety nie i tu zachodzi konflikt... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 16:37 lubię i ja i maż i moja figura. wręcz lubię to za mało powiedziane ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 16:46 KOCHAM. Niestety muszę przestać kochać, bo źle się dzieje z moją talią, oj, źle. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 16:56 Oh, bardzo bardzo lubilam. Dopiero jak zobaczyłam, ile mi się przytyło w pasie po piwnym sezonie zimowym odstawiłam je na bok. Ale żeby tak niecałkiem o suchym pysku to sobie popijam winko. Raz czerwone, raz białe. I dobrze mi z tym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 17:35 uwielbiam a na talie to czemu ono niby az tak szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 17:39 Pamiętam taka koszulkę na której piwosz dźwiga na taczce swój piwny brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 18:04 Pamiętam taka koszulkę na której piwosz dźwiga na taczce swój piwny brzuch "piwo uksztaltowalo to wspaniale cialo"?? mam taka koszulke Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Nie... 19.03.07, 17:44 nie lubie zadnego alkoholu i nie napije sie nawet kapki jakiegokolwiek alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 18:09 Tak Już się cieszę na małe z pianką w ciepły dzień, w ogródku piwnym )) Wtedy najlepiej mi smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Lubiecie piwo? 20.03.07, 11:40 luuuubie.najlepiej z sokiem i w lato.ale w zime przed kompem z mężulkiem też się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 18:38 Nie, nie lubię! IMO ma okropny smak i jeszcze gorszy zapach, nie to co winko mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: Lubiecie piwo? 19.03.07, 23:02 Lubiewam. I smak i zapach. Winko jest wredne, zwlaszcza czerwone. Kto skasowl to forum o gejach? Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka tylko latem 19.03.07, 23:27 w upalny dzień zimne piwko mi smakuje, ale typowo babskie Reds i imbirowe. Odpowiedz Link Zgłoś
abi3 Re: tylko latem 19.03.07, 23:53 Uwielbiam....mniam, mniam...mocno schlodzone! Ma dziwny, nieokreślony smak (gorzki) a jednak zdecydowanej większości smakuje i to...oj bardzo. I nie o to chodzi aby się nim od razu nabrzdrygrolić.....ale fajnie jest wypić zimne piwko z pianką!!!!! Słomka do tego polecana DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Lubiecie piwo? 20.03.07, 08:54 Owszem, lubie.Tylko ze jakos tak sie sklada, ze pije moze ze 4 razy w roku,ostatnio jak kupie to ewentualnie Guinessa. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Lubiecie piwo? 20.03.07, 08:56 Tylko w lecie, bo dobrze gasi pragnienie. W zimie jakos mi nie smakuje, jak większość zimnych napojów. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Lubiecie piwo? 20.03.07, 09:18 Tak jak wszystkie alkohole poza ginem. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: Lubicie piwo? 20.03.07, 09:55 Tylko latem, wiecie: morza szum, ptaków śpiew i ja z kuflem heinekena z sokiem, tak, wtedy baaaaaaardzo mi smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Lubiecie piwo? 20.03.07, 09:19 Nie, bo śmierdzi i potem oddech śmierdzący.blleee Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: soemi 20.03.07, 09:58 demarta napisała: > bąków jak mniemam też nie puszczywasz ))))) różne puszczywa Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: soemi 20.03.07, 10:04 moofka napisała: > różne puszczywa a ja tylko fiołkami pachnące. normalnie wiosna w chałupie non stop! ) Odpowiedz Link Zgłoś
bugorowski Re: Lubiecie piwo? 23.03.07, 16:08 Nigdy nie bylam wielka fanka piwa,ale po naszym wyjezdzie do Stanow moj maz wprowadzil mnie w swiat piwa tyle roznych rodzajow.Dobre piwo to nie tylko lagery jak haneken,grolsh,dobre piwo to piwa "ale" ciemniejsze majace wecej smaku.Dziewczyny slyszalam nawet ze podobno im ciemniejsze piwo tym zdrowsze porter, stout,ginness,nut brown ale,pampkin ale jest przepyszne .Podobno po ciemniejszych piwach piersi rosna.A tak na serio to piwo samo wcale nie tuczy chyba ze wrzucamy chipsy paluszki hamburgery itp.Piwo jest naprawde zdrowe zawiera duzo protein mikroelementow witamin,drozdze na skore i paznokcie.Dlatego pijcie panie na zdrowie,jedno piwko dziennie to samo zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś