magdakb1 23.03.07, 21:32 Powoli szykuję się do roczku mojej córci i szukam cukierni która robi dobre torty i w rózne wzory.Dziękuje i czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalta Re: Torty we wrocławiu 24.03.07, 23:01 witaj, ja na chrzest mojej córci zamawiałm tort na komandorskiej -( masa z gotowanej śmietanki chyba z wiśniami w likierze. Całość w białej skorupce to coś jak marcepan ze srebnym napisem) tort naprawde pyszny. (na swoim ślubie tez miałam tort z tej cukerni - też był super) Odpowiedz Link Zgłoś
magdakb1 Re: Torty we wrocławiu 26.03.07, 07:49 Na komandorskiej ,ale w którym miejscu ,czy tam gdzie lody Odpowiedz Link Zgłoś
sparky8 Re: Torty we wrocławiu 28.03.07, 20:35 hej ja ostatnio zrobilam prezent mojej chrzesnicy przedszkolakowi na urodziny- kupilam jej tort w cukierni filipince na trezbnickiej a polecili mi zanjomi- wszystkie dzieciatka a i rodzice byli zachwycone - bo tort byl z zabawkami (arielka i in elementy- a sa rozne mnie akurat ta postac interesowala)i byl slodki ale nie tak starsznie jak to w niektorych cukierniach bywa pycha polecam Odpowiedz Link Zgłoś