monikzy 08.05.07, 09:48 Od kiedy mięso smażone i gotowane z zupy dla dorosłych? Mój synek ma 11 m-cy i zastanawiam się czy już moge mu dawać? Jak to jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oli77 Re: Od kiedy mieso smażone?? 08.05.07, 10:26 Gotowane z zupy to chyba już tak, chociaż pamiętam słowa pediatry, "wieprzowiny do 3 roku, nie podawać, jest za tłusta itp..." Co w moim domu, nie miało racji bytu, zresztą myślę, że jak w wielu polskich domach. Co do smażonego mięsa to jeszcze bym sie trochę wstrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: Od kiedy mieso smażone?? 08.05.07, 10:50 Moj synek je "dorosłe zupy"od kąd skonczył 8mies i całą reszte tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Od kiedy mieso smażone?? 08.05.07, 11:00 Nie wiem, kiedy można, w każdym razie syn ma 9 m-cy, je razem z nami kiełbaskę z grilla i bardzo sobie chwali Tyle, że dostaje sam środek, bez spieczonej skórki. To samo z kurczakiem - sam środek bez spieczonej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Od kiedy mieso smażone?? 08.05.07, 11:17 Smarzone jest NIEZDROWE nawet dla dorosłych .. Myślę że jak najpóźniej Odpowiedz Link Zgłoś