misiowa83 24.10.08, 16:30 od kiedy można podawać dziecku rybę i w jakiej formie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nommika Re: OD KIEDY RYBY? 24.10.08, 23:13 ja od 6 miesiąca podałam rybkę po grecku gerbera. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowa83 Re: OD KIEDY RYBY? 25.10.08, 12:33 tak,ja też taką podawałam,ale interesuje mnie,kiedy można podać taką PRAWDZIWĄ rybę,gotowaną lub pieczoną Odpowiedz Link Zgłoś
jorasta Re: OD KIEDY RYBY? 26.10.08, 23:45 Ja podawałam w 7 miesiącu łososia w jarzynach, też Gerbera Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: OD KIEDY RYBY? 02.11.08, 19:57 we francji podaje sie od 5-6 miesiaca, ja uwazam, ze to za wczesnie i w siodmym bym podala (tak jak miesko dziecku karmionemu piersia). Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: OD KIEDY RYBY? 03.11.08, 09:18 ja podałam dopiero w 9, bo mała miała zadatki na alergiczkę i tak zaleciła pediatra. A to czy podajesz ze słoiczka czy taką prawdziwą to nie ma znaczenia. Z prawdziwych ryb wystrzegałabym się pangi (bo to ściekowa ryba) i takich mrożonych luzem w marketach. Ja kupuję najczęściej morszczuka albo mintaja. Na początku dostawała pieczonego z folii a teraz smażę dla wszystkich na patelnii i po usmażeniu usuwam panierkę z porcji Ani. Uwielbia rybkę. Odpowiedz Link Zgłoś