mbw78 09.11.08, 10:29 Od kiedy dajecie dzieciom jogurty itwarożek (te kartonikowe, jak Danonki, danio, jogobella, twarożek babuni i inne)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: jogurty, twarożek 09.11.08, 22:15 Jogurty tylko naturalne z dodatkiem owoców świeżych lub ze słoiczka. Twarożek nie z pudełka tylko z Czarnocina w kostce miksowałam z jogurtem naturalnym i dosładzałam sokiem lub owocami. Zdrowym dzieciom rozszerzanie diety o nabiał rozpocząć można w 9. miesiącu życia Odpowiedz Link Zgłoś
mbw78 Re: jogurty, twarożek 10.11.08, 10:02 no ale w deserkach w słoiczkach jogurt i twarożek jest już po 6 miesiącu... Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: jogurty, twarożek 10.11.08, 22:34 Producenci żywności dla dzieci mają różne pomysły. A ty rób tak jak uznasz za stosowne i najlepsze dla ciebie i twojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
anetkawenda7 Re: jogurty, twarożek 12.11.08, 22:05 jogurty zaczęłam dawać mojej córce w 7 miesiącu i bardzo je lubi.Twarożku jeszcze nie próbowałam ale mam zamiar dać już na dniach-córka ma 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: jogurty, twarożek 13.11.08, 13:12 Danonki, danio i inne bakusie nie nadają się dla małych dzieci Wrzuć w wyszukiwarkę "Danonki" i sama zdecyduj.. Odpowiedz Link Zgłoś